Tastatură mecanică fără fir Delux KS200D 2.4G+BT

45,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică fără fir Delux KS200D

Tastatura Delux KS200D cu profil redus dispune de 87 de taste cu comutatoare Outemu și vă permite să programați macro-uri. Puteți să o conectați la computer nu numai prin intermediul unui cablu USB-C, ci și fără fir – prin Bluetooth sau 2.4G. Se remarcă, de asemenea, prin compatibilitate largă și iluminare de fundal personalizabilă. Bateria de lungă durată asigură o durată lungă de funcționare, iar designul ergonomic garantează confortul.

Opțiuni multiple de conectivitate

Bucurați-vă de o libertate aproape nelimitată. Tastatura acceptă conectivitatea 2.4G și Bluetooth, ceea ce vă permite să o asociați cu până la 3 dispozitive. Dacă doriți, o puteți conecta și cu ajutorul cablului inclus. Toate acestea fac posibilă conectarea tastaturii KS200D la până la 5 dispozitive. Comutați în mod convenabil între dispozitivele împerecheate cu ajutorul butoanelor corespunzătoare – 2.4G, BT 1, BT 2 și BT 3.

Proiectat pentru confortul dumneavoastră

Tastatura KS200D are un profil redus și se remarcă prin designul său ergonomic, astfel încât nu vă solicită încheieturile mâinilor și vă oferă confort. De asemenea, dispune de un suport rabatabil care vă permite să o poziționați la un unghi de 7°. Tastele cu întrerupătoare Outemu RED cedează ușor la degete, sunt foarte clare atunci când sunt apăsate și garantează o funcționare lină. Carcasa din aluminiu nu numai că este foarte robustă, dar are și un aspect foarte modern și elegant.

Compatibilitate largă

Experimentați cât de mult vă poate ușura munca tastatura KS200D. Produsul este compatibil cu o mare varietate de dispozitive, cum ar fi laptopurile și computerele. Funcționează perfect cu Windows și Mac OS. Nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate!

Iluminare de fundal reglabilă

Retroiluminarea suplimentară nu numai că oferă tastaturii un aspect elegant și modern, dar face ca tastele sale să fie mai vizibile și să fie mai ușor de utilizat după lăsarea întunericului. Dacă doriți, puteți personaliza aspectul dispozitivului în funcție de obiceiurile sau preferințele dumneavoastră. Există până la 20 de moduri de retroiluminare și puteți regla luminozitatea și viteza de retroiluminare.

Lucrați și mai eficient

Acum puteți face și mai mult în mai puțin timp. Datorită macrourilor programabile, este ușor să personalizați tastatura și să vă automatizați acțiunile. De asemenea, este echipată cu taste funcționale și media, astfel încât să puteți, de exemplu, să întrerupeți sau să reluați rapid redarea, să copiați și să lipiți. În plus, butonul rotativ din colțul din stânga sus vă permite să reglați în mod convenabil luminozitatea luminii de fundal sau volumul.

Baterie de lungă durată

Lucrați atât timp cât aveți nevoie. Tastatura are o baterie durabilă de 2000 mAh, care vă oferă până la 12 ore de utilizare neîntreruptă cu o singură încărcare (iluminare de fundal activată). Pentru a încărca dispozitivul, conectați-l pur și simplu la o sursă de alimentare (cum ar fi un computer pornit) cu ajutorul cablului USB-C inclus. Un indicator din colțul tastaturii vă va oferi informații despre starea de încărcare.

Inclusă

  • Tastatura
  • Cablu USB-C
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Delux
Model KS200D
Tip Mecanic
Număr de taste 87 + 8
Material ABS
Comutatoare Outemu RED
Curent de funcționare Până la 350 mA
Tensiune 5 V
Port de încărcare USB-C
Lungimea cablului 1,6 m
Controler Da
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Compatibilitate Windows 7 / 8 / 10, Mac OS
Dimensiuni 359 x 149 x 31 mm
Conexiune Bluetooth / 2.4G / cu fir
Greutate 639,6 ±15 g
Iluminare de fundal Da

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}