Tastatură mecanică de jocuri Havit KB872 RGB

23,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică de jocuri Havit KB872

Duceți jocul la nivelul următor și câștigați mai multe bătălii. Tastatura de gaming Havit KB872 suportă tehnologia anti-ghosting, ceea ce o face ideală chiar și pentru cele mai dinamice bătălii. Retroiluminarea colorată configurabilă îi conferă un aer de gaming, în timp ce logo-ul Havit realizat din sticlă acrilică decorează și mai mult dispozitivul. Produsul oferă, de asemenea, un confort excepțional pentru utilizator.

Anti-ghosting .

Jucați și fiți siguri că fiecare apăsare de tastă va fi înregistrată corect. Datorită tehnologiei anti-ghosting, tastatura Havit KB872 este sigură că nu vă va dezamăgi și oferă un răspuns fulgerător la fiecare mișcare. Bucurați-vă chiar și de cele mai dinamice și captivante jocuri și nu vă faceți griji că lucrurile merg prost!

Design de gaming

Răsfățați-vă cu un accesoriu perfect pentru zona dvs. de gaming. Tastatura KB872 arată foarte bine – îți poate decora biroul în mod fantastic. Retroiluminarea colorată atrage privirea și îi conferă un caracter unic. De asemenea, îi puteți regla luminozitatea și stilul după bunul plac. O decorațiune suplimentară este logo-ul Havit din acrilic. Acesta poate fi, de asemenea, îndepărtat – alegerea vă aparține!

Jocuri confortabile timp de ore întregi

Îți place să petreci ore întregi în lumea jocului tău preferat? Acum puteți juca oricât de mult timp doriți fără să vă temeți de disconfort sau oboseală. Designul atent gândit al tastaturii vă ușurează încheieturile mâinilor și vă oferă un confort de neegalat. KB872 este făcută pentru un joc captivant și de lungă durată!

Specificații

Producător Havit
Model KB872
Tip mecanic
Interfață USB
Dimensiuni 467 x 172 x 35 mm
Număr de taste 104
Tensiune de funcționare 5 ±0,25 V
Curent de funcționare 420 mA (max.)
Durata de viață a tastelor aprox. 50.000.000 de clicuri
Lungime cablu 1,6 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>