Tastatură mecanică de jocuri Havit KB862L RGB RGB

33,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură de jocuri Havit KB862L

Tastatura mecanică pentru jocuri Havit KB862L îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Este echipată cu 104 taste, iar cu ajutorul suprapunerii incluse o puteți adapta mai bine la nevoile dvs. Comutatoarele albastre garantează o funcționare lină și fiabilă, iar retroiluminarea RGB conferă dispozitivului o senzație de gaming.

Personalizați-l în funcție de nevoile dvs.

Veți găsi un overlay special inclus în kit, care vă va permite să personalizați tastatura în funcție de nevoile dvs. KB862L este echipată cu 104 taste suspendate, pe care le puteți folosi pentru a le transforma în taste drop. În plus, datorită comutatoarelor albastre, vă puteți bucura de o fluiditate și o viteză de neegalat chiar și în timpul celor mai dinamice jocuri.

Extrem de durabil

Optați pentru cea mai înaltă calitate. Tastatura Havit KB862L este fabricată din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face extrem de robustă și rezistentă la deteriorări. Cu o durată de viață a tastelor de până la 50 de milioane de clicuri, vă va servi bine ani de zile.

Ideală pentru gameri

Tastatura a fost proiectată ținând cont de nevoile diverse ale gamerilor. Retroiluminarea RGB colorată îi conferă un caracter de gaming interesant. De asemenea, se mândrește cu un design rafinat care poate oferi un confort de neegalat. Jucați cât de mult doriți și nu vă temeți de oboseală!

Specificații

Producător Havit
Model KB862L
Tip Mecanic
Interfață USB
Comutator Albastru
Dimensiuni 441 x 131 x 37 mm
Număr de taste 104
Tensiune de funcționare 5 V
Curent de funcționare 300 mA
Durata de viață a butoanelor Până la 50.000.000 de clicuri
Lungimea cablului 1500 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>