Tastatură mecanică de gaming Havit KB856L RGB cu suport pentru palmă

22,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură mecanică de gaming Havit KB856L RGB cu suport pentru palmă

Tastatura mecanică Havit KB856L oferă iluminare de fundal personalizabilă, 12 taste multimedia pentru a vă oferi și mai mult control. În plus, datorită funcției anti-ghosting, puteți utiliza mai multe taste în același timp fără să vă faceți griji cu privire la un blocaj. Comoditatea și viteza de utilizare, precum și libertatea de mișcare, vor permite cu siguranță fiecărui gamer să joace și mai eficient. În plus, este inclus un suport pentru palmă pentru un confort și mai mare.

Stil individual

Iluminarea de fundal încorporată vă permite să alegeți luminozitatea și culoarea pentru a crea o tastatură personalizată, adaptată preferințelor dvs. de joc. Setarea individuală a modului de culoare poate fi schimbată cu ușurință cu ajutorul combinațiilor de taste dedicate.

Tastele multimedia

Echipată cu 12 taste multimedia, puteți opera rapid muzica, volumul sau browserul web pentru a economisi timp prețios.

Anti-ghosting

Tastatura este echipată cu un sistem anti-ghosting, astfel încât utilizarea mai multor taste în același timp nu le blochează pe celelalte. Acest lucru simplifică jocul și vă ajută să folosiți combinații complexe de taste fără obstacole.

Precizie excepțională

Tastele suspendate fac ca manevrarea lor să fie și mai rapidă și să necesite un efort minim. În plus, permite mișcări precise și mult mai exacte chiar și pentru cei mai rapizi jucători.

Confortabilitate în utilizare

În funcție de preferințe, tastatura poate fi utilizată cu sau fără suport pentru încheietura mâinii. Elementul suplimentar crește stabilitatea mâinii și provoacă mai puțină oboseală. De asemenea, îl puteți detașa în orice moment, durează doar câteva secunde.

Specificații

Producător Havit
Model KB856L
Tip tastatură Mecanică
Conectivitate Cu fir
Dimensiuni 433 x 124,5 x 35 mm
Interfață USB
Lungime cablu 1.5 m
Compatibilitate Windows XP / Vista / Windows 7/8/10 / Linux / Mac
Culoare Negru
Iluminare Da, RGB
Durata de viață a tastelor 50 000 000
Tensiune de funcționare 5 V
Altele numărul de taste multimedia: 12, anti-ghosting

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>