Tastatura mecanica Dareu Z82 Bluetooth + 2.4G (maro)

449,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Dareu Z82 Bluetooth + tastatură mecanică 2.4G (maro)

Bucurați-vă de lucru confortabil cu Dareu Z82. Tastatura are un design ergonomic și se conectează la hardware compatibil în 3 moduri. În plus, funcționează până la 15 zile cu o singură încărcare și se poate conecta la mai multe dispozitive simultan. În plus, tastele multimedia vă vor facilita gestionarea playerului muzical.

03Dareu/Z82-Maro/3

3 moduri de conectare

Tastatura se conectează la un dispozitiv compatibil în 3 moduri, astfel încât să îl poți alege pe cel potrivit pentru tine. Utilizați cablul USB-C inclus pentru a vă asigura că tastatura nu va refuza să lucreze cu dvs. Dar dacă pariați pe o soluție wireless, asociați Z82 cu un dispozitiv compatibil prin Bluetooth sau în banda 2.4G.

03Dareu/Z82-Maro/2

Lucru confortabil

Bucurați-vă de o experiență confortabilă de utilizator cu Dareu Z82. Tastatura folosește comutatoare mecanice ușoare Kailh, care nu generează mult zgomot, răspund la 40 gf de presiune și au o cursă de aproximativ 2 mm. Între timp, tastele PBT se remarcă prin designul lor ergonomic, pentru un confort și mai mare.

03Dareu/Z82-Maro/4

Baterie durabilă

Tastatura mecanica Dareu Z82 are o baterie incorporata de 2000 mAh care ofera pana la 15 zile de utilizare la o singura incarcare (daca nu folositi iluminarea LED de fundal). Încărcarea, pe de altă parte, va fi facilitată de cablul USB-C inclus.

03Dareu/Z82-Maro/8

Design atent

Tastatura a fost proiectata cu atentie la detalii. Oferă iluminare de fundal LED albă moale, care este plăcută pentru ochi și ușurează utilizarea tastaturii după întuneric. În plus, are taste multimedia, astfel încât să poți sări rapid peste o melodie, de exemplu.

03Dareu/Z82-Maro/6

Inclus

  • tastatură
  • Cablu USB la USB-C
  • capac buton pentru gestionarea multimedia
  • instrument de îndepărtare a cheilor