Tastatură Havit KB252 (negru)

12,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură Havit KB252 (negru)

Echipată cu 108 taste, această tastatură este potrivită atât pentru birou, cât și pentru acasă. Permite o funcționare confortabilă și lină și este fabulos de ușor de configurat. Tastele sale au o durată de viață lungă, de până la 5 milioane de clicuri. Datorită designului său ergonomic, ocupă puțin spațiu și se potrivește perfect la locul de muncă.

Tastele multimedia

Căutați o tastatură versatilă și confortabilă pentru utilizarea zilnică? Sau poate aveți nevoie de un dispozitiv de lucru eficient? KB252 este tastatura perfectă pentru o varietate de circumstanțe! Este echipată cu 108 taste, care sunt ușor de folosit pe degete și asigură o funcționare ușoară și fiabilă. În plus, tastele multimedia permit operarea rapidă, cum ar fi redarea de muzică, reglarea volumului sau navigarea pe internet.

Design bine gândit

Dimensiunile compacte și designul elegant se numără cu siguranță printre punctele forte ale KB252. Tastele sunt extrem de plăcute la atingere și ușoare pentru degete. Structura tastelor în formă de foarfecă, permite un confort și mai mare în timpul lucrului. În plus, pentru un eventual transport, puteți deconecta cablul și asigurați siguranța completă a dispozitivului dumneavoastră.

Specificații:

Marca Havit
Model KB252
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
Număr de taste 108
Durata de viață a tastelor 5 milioane de clicuri
Lungime cablu 1,5 m
Dimensiuni 432 x 123 x 21 mm
Interfață USB-C
Tensiune de funcționare 5V
Curent de funcționare 300mA

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}