Tastatură Havit KB252 (negru) Prețul inițial a fost: 115,00 lei.Prețul curent este: 12,00 lei.
Înapoi la produse

Tastatură fără fir pentru iPad cu suport pentru tabletă KB088 Omoton (roz)

19,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură fără fir pentru iPad cu suport pentru tabletă KB088 Omoton (roz)

Simplificați utilizarea iPad-ului dvs. Tastatura fără fir Omoton KB088 dispune de 78 de taste și are un suport retractabil pe care puteți pune tableta sau telefonul. De asemenea, oferă numeroase comenzi rapide utile de la tastatură. Dispozitivul se conectează la iPad-ul dvs. prin Bluetooth și este alimentat de doar două baterii AAA (nu sunt incluse).

Suport retractabil

Acum puteți lucra, lua notițe sau pur și simplu naviga pe internet într-un confort și mai mare. Tastatura este dotată cu un suport retractabil pe care puteți să vă sprijiniți în mod stabil smartphone-ul sau iPad-ul. Suportul este compatibil cu dispozitivele cu o diagonală de 4-11″. Vă va oferi mai mult confort și veți economisi spațiu pe birou! Mai mult, atunci când nu aveți nevoie de suport, puteți să îl pliați pur și simplu și să îl glisați în tastatură.

Funcționare lină și fiabilă

Tastatura dispune de o dispunere QWERTY și este echipată cu 78 de taste cu comutare în foarfecă pentru o funcționare lină și timpi de răspuns rapizi. Cu o durată de viață de până la 3 milioane de apăsări de taste, cu siguranță vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp. Există, de asemenea, o serie de taste de comandă rapidă care vă permit să reglați convenabil, de exemplu, luminozitatea ecranului și volumul.

Compatibilitate largă – conexiune stabilă

Produsul este compatibil atât cu iPadOS, cât și cu iOS. Acest lucru înseamnă că îl puteți cupla cu ușurință atât cu modelele de iPad, cât și cu iPhone selectate. În plus, tastatura se conectează la dispozitivele dvs. prin Bluetooth, astfel încât vă puteți bucura de o transmisie rapidă, stabilă și fiabilă. Uitați de întârzieri și de problemele legate de calitatea semnalului!

Durată lungă de viață a bateriei

Pentru a alimenta tastatura, aveți nevoie de două baterii AAA (nu sunt incluse), pe care le puteți cumpăra cu ușurință din multe magazine. Nici nu va trebui să le înlocuiți prea des. Tastatura permite până la 30 de zile de funcționare neîntreruptă. De asemenea, intră automat în modul de veghe pentru a economisi energie. Prin urmare, vă poate dura până la 6 luni înainte de a fi nevoie să cumpărați baterii noi!

Design portabil

Această tastatură practică vă poate însoți aproape oriunde. Cântărind doar aproximativ 300 g, este suficient de compactă pentru a încăpea cu ușurință într-un rucsac sau într-o geantă de mână. Luați-o cu dvs. la universitate, la serviciu sau la bibliotecă cu ușurință. În plus, datorită tastelor silențioase, nu trebuie să vă faceți griji că zgomotul clicurilor deranjează pe cineva! Toate acestea vă permit să lucrați cu ușurință cu iPad-ul dvs. oriunde doriți.

Specificații:

Producător Omoton
Model KB088
Culoare Roz
Conexiune Fără fir
Interfață Bluetooth
Număr de taste 78
Comutatoare Foarfecă
Durata de viață a tastelor Aprox. 3 milioane de clicuri
Iluminare de fundal Nu
Material Plastic
Greutate Aprox. 300 g
Dimensiuni Aprox. 130 x 125 x 16 mm
Sursă de alimentare 2x baterii AAA (nu sunt furnizate)
Compatibilitate iOS, iPadOS
Altele Comenzi rapide de tastatură, suport retractabil pentru tabletă / telefon

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}