Tastatură wireless pentru iPad Omoton KB088 cu suport pentru tabletă (argintiu) Prețul inițial a fost: 123,00 lei.Prețul curent este: 77,00 lei.
Înapoi la produse

Tastatură ergonomică fără fir Delux GM901U Hub (gri)

Prețul inițial a fost: 339,50 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatură ergonomică cu fir Delux GM901U Hub (gri)

Petreci mult timp la computer? Ai grijă de sănătatea și confortul tău! Tastatura Delux GM901U are un design ergonomic pentru confortul la care visezi. Este echipat cu 107 chei și un suport special pentru mâini. De asemenea, are taste funcționale practice și 2 prize USB passthrough.

Delux/GM901U-Grey/1

Proiectat pentru confortul dumneavoastră

Bucurați-vă de un confort de neegalat chiar și atunci când lucrați pe computer pentru perioade lungi de timp. Tastatura GM901U are o formă ergonomică, curbată și are o zonă de sprijin pentru mâini încorporată care este creată dintr-un material extrem de tactil. Toate acestea fac posibilă menținerea unei poziții de tastare mai naturale și oferă un sprijin excelent pentru încheieturi.

Delux/GM901U-Grey/2

Ideal pentru a sta si sta in picioare.

Ce altceva face ca tastatura GM901U să fie atât de versatilă și confortabilă de utilizat? Produsul este echipat cu picioare din față și din spate care vă permit să reglați optim înălțimea și unghiul acestuia. Aceasta înseamnă că este ideală atât pentru lucrul în picioare, cât și în picioare. Poziționați-l așa cum aveți nevoie și bucurați-vă și de mai mult confort!

Delux/GM901U-Grey/3

Mai multe posibilități

Avantajele nu se opresc aici! Tastatura este echipată cu 2 porturi USB passthrough, pe care le puteți utiliza în mai multe moduri. Puteți conecta un mouse sau alte accesorii pentru a vă ușura munca. De asemenea, îl puteți folosi pentru a încărca diverse dispozitive sau pentru a transfera date. Posibilitățile tale sunt aproape nelimitate!

Delux/GM901U-Grey/4

Lucru confortabil

Tastatura GM901U este echipată cu 107 taste cu o durată de viață de până la 8 milioane de apăsări de taste. Sunt extrem de durabile, dar silențioase. Ele asigură, de asemenea, o funcționare fără probleme și timpi de răspuns rapid. În plus, tastele funcționale speciale vă facilitează operarea playerului media sau reglarea volumului.

Delux/GM901U-Grey/5