Tastatura de jocuri Delux KM55 RGB (negru)

16,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tastatura de jocuri Delux KM55

Tastatura mecanică Delux KM55 este alegerea perfectă pentru gameri și non-gameri deopotrivă. Dispune de 104 taste cu comutatoare albastre pentru o funcționare lină și fiabilă. Designul ergonomic oferă confortul la care visați, iar retroiluminarea colorată conferă dispozitivului un aer de gaming. De asemenea, se remarcă și Rollover-ul de 25 de taste și posibilitatea de a bloca butonul Windows.

Performanță fiabilă

Fiți sigur că fiecare apăsare de tastă se va înregistra corect și bucurați-vă de o funcționare lină a tastaturii. KM55 este echipată cu 104 taste, care au o durată de viață de până la 20 de milioane de apăsări de taste. În plus, comutatoarele mecanice garantează timpi de răspuns mai rapizi și o funcționare fiabilă. Acum puteți să vă învingeți cu ușurință adversarii în joc și să doborâți un alt record!

Conceput pentru gameri

Tastatura oferă mai multe caracteristici interesante, care cu siguranță vor fi pe placul gamerilor. Aceasta suportă 25 de taste Key Rollover, astfel încât puteți apăsa mai multe taste simultan, fără teama de conflicte. Există, de asemenea, o opțiune de blocare a tastei Windows – nu vă mai faceți griji că o apăsați accidental și vă întrerupeți jocul!

Confortabilitate în utilizare

Petreceți uneori ore lungi jucând jocuri? Aveți grijă de confortul dumneavoastră și uitați de oboseală! Datorită designului său ergonomic, tastatura nu vă încordează încheieturile mâinilor și vă oferă un confort de neegalat. Tastele sale se simt foarte bine și sunt ușor de folosit pe degete, astfel încât puteți tasta sau juca cât timp doriți.

Retroiluminare colorată

Optați pentru un design de gaming modern. Tastatura dispune de retroiluminare colorată care nu numai că o face ușor de utilizat pe întuneric, dar îi adaugă și stil. Puteți chiar să o personalizați după bunul plac! Poți alege dintre până la 12 efecte diferite. Printre altele, puteți regla și luminozitatea retroiluminării – trebuie doar să folosiți combinația de taste potrivită.

Inclus

  • Tastatură
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Delux
Model KM55
Tip Mecanic
Culoare Negru
Conexiune Cu fir
Interfață USB
Număr de taste 104
Comutatoare Albastru
Durata de viață a tastelor Aproximativ 20 milioane de apăsări de taste
Iluminare de fundal Da, RGB
Tensiune de funcționare 4,5-5 V
Curent de funcționare ≤ 250 mA
Greutate Aprox. 650 g
Dimensiuni 426 x 120 x 36 mm
Compatibilitate Windows 7 / 8 / 10, Mac OS
Altele 12 moduri de iluminare de fundal, iluminare de fundal personalizabilă, blocare WIN, Rollover cu 25 de taste N-key

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>