Tastatură de gaming Delux KM17DB (verde și roșu)

312 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tastatură de gaming Delux KM17DB (verde/roșu)

Bucurați-vă de un confort de lungă durată în timp ce jucați jocurile preferate. Tastatura mecanică pentru jocuri Delux KM17DB are un design ergonomic și este echipată suplimentar cu un suport pentru încheietura mâinii. Se conectează la un dispozitiv compatibil în 3 moduri și dispune, de asemenea, de comutatoare Gateron G Pro de culoare galbenă. Oferă, de asemenea, retroiluminare RGB și o durată lungă de funcționare – încărcarea va fi facilitată de cablul USB-A la USB-C inclus.

Mai multe opțiuni de conectare

Pentru o mai mare libertate de utilizare, puteți conecta tastatura de gaming Delux la dispozitivul compatibil în 3 moduri: prin Bluetooth 5.0, cablu USB-C sau în banda 2.4G. În plus, produsul este compatibil cu dispozitivele care rulează sistemele de operare Windows 7/8/10 și macOS.

Baterie de lungă durată

Uitați de cablurile încurcate pe birou. Tastatura de gaming Delux este echipată cu o baterie litiu-ion de 2000 mAh de lungă durată. Aceasta permite tastaturii KM17DB să funcționeze timp de aproximativ 3 zile cu o singură încărcare (cu lumina de fundal pornită) sau aproximativ 25 de zile – dacă nu folosiți lumina de fundal. De asemenea, este inclus un cablu USB-C pentru încărcarea ușoară a dispozitivului.

Confortabil pentru utilizare

Tastatura a fost proiectată cu gândul la pasionații de sporturi electronice. Designul ergonomic al dispozitivului vă permite să folosiți KM17DB confortabil, iar suportul magnetic previne durerile de încheietură. De asemenea, îl puteți detașa în orice moment dacă nu aveți nevoie de el.

Design inteligent

Avantajele modelului Delux KM17DB nu se termină aici. Tastatura este echipată cu comutatoare Gateron G Pro de culoare galbenă, care se disting prin presiunea moderată de 50 g și funcționarea silențioasă. Datorită acestora, produsul își va dovedi valoarea în timpul jocurilor și al muncii. În plus, utilizarea spumei speciale atenuează semnificativ sunetul tastelor apăsate, iar retroiluminarea RGB conferă modelului un caracter de gaming. În plus, dispozitivul oferă funcțiile: N-key rollover și programare macro.

Inclus

  • tastatură
  • Cablu de la USB-A la USB-C
  • mini-receptor USB
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Delux
Model KM17DB
Culoare verde-roșu
Număr de taste 104
Conexiune USB-C, 2.4G, Bluetooth 5.0
Comutatoare Gateron G Pro de culoare galbenă
Baterie Litiu-ion
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de funcționare 3 zile (cu iluminare de fundal), 25 zile (fără iluminare de fundal)
Greutate 890 g ± 15 g (cu receptor)
Dimensiuni 442,54 x 204,98 x 34,76 mm
Compatibilitate Windows 7/8/10, MacOS
Altele Rollover N-key, iluminare de fundal RGB, programare macro

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}