Suport telescopic pentru telefon LDNIO MG05 (negru)

21,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

LDNIO MG05 suport pentru telefon și tabletă cu suport pentru LDNIO MG05

Asigurați-vă confortul atunci când vă folosiți telefonul sau tableta. Suportul cu suport LDNIO MG05 este reglabil la 90°, astfel încât puteți ajusta poziția dispozitivului dvs. în funcție de nevoile dvs. Designul pliabil al produsului vă va permite să îl depozitați cu ușurință și să îl luați cu dvs. oriunde. Suportul este compatibil pe scară largă cu diverse modele de telefoane și tablete. Este fabricat din ABS și aliaj de aluminiu.

LDNIO/MG05/4

Pentru confortul dvs.

Vă uitați des la videoclipuri pe telefon? Sau citiți articole în timp ce folosiți o tabletă? Dacă da, suportul pentru suport LDNIO va fi gadgetul perfect pentru dvs. Puteți ajusta în mod convenabil unghiul suportului cu 90°, obținând confortul la care visați atunci când vă folosiți dispozitivul.

LDNIO/MG05/1

Design rafinat

Datorită pieselor din silicon, suportul rămâne ferm pe poziție – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța dispozitivelor dvs. A fost fabricat din materiale robuste, cum ar fi ABS rezistent la foc și aliaj de aluminiu. Este extrem de ușor, iar designul pliabil permite un transport convenabil. În plus, suportul este foarte versatil și va funcționa perfect pentru dispozitive de diferite dimensiuni.

LDNIO/MG05/5

Producător LDNIO
Model MG05
Compatibilitate Telefoane și tablete
Material ABS + aluminiu
Dimensiuni 110 x 195 mm