Suport rotativ Insta360 GO 3

36,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Stand rotativ Insta360 GO 3

Acest accesoriu deschide noi posibilități de creare a unor filmări excepționale! Proiectat pentru camerele GO 3 și Action Pod, suportul rotativ este montat pe o bază adezivă reutilizabilă și funcționează excelent pe o varietate de suprafețe plane. Articulația sferică permite ajustarea unghiului camerei pe o gamă largă, oferindu-vă libertatea și flexibilitatea de a găsi cadre creative! Montarea rapidă și fără complicații cu ajutorul unei capse magnetice, este un plus care vă asigură că sunteți mereu gata de acțiune!

Insta360/CINSBBKC/3

Bază autoadezivă

Montați suportul pivotant Insta360 pe orice suprafață plană, obținând o gamă largă de posibilități atunci când vine vorba de crearea de fotografii uimitoare. Găsește o suprafață uscată și curată, lipește baza autoadezivă a suportului și ai terminat! Înregistrare de tutoriale pentru chitariști începători? Atașați suportul Insta360 la cutia de chitară și creați o înregistrare dintr-o perspectivă cu totul nouă! Posibilitățile tale sunt aproape nelimitate!

Insta360/CINSBBKC/2

Creativitate nelimitată

Acum găsirea cadrului perfect nu mai este o problemă! Suportul pivotant utilizează un design cu articulație sferică, permițându-vă să rotiți camera pe verticală și orizontală în voie. Acest lucru vă oferă o flexibilitate enormă pentru a filma și înregistra din unghiuri neobișnuite. În sfârșit, vă puteți da frâu liber imaginației și puteți obține efectul la care visați!

Insta360/CINSBBKC/4

Încuietoare magnetică

Montarea echipamentului dvs. pe suport este o joacă de copii! Acesta a fost dotat cu un zăvor magnetic care prinde instantaneu camera GO 3, asigurând stabilitatea la care visați. Nimic nu vă stă în cale dacă preferați să montați camera cu Action Pod – designul magnetic va funcționa perfect și în acest caz! Montarea și demontarea dispozitivelor se face fără efort și instantaneu, așa că nu trebuie să pierdeți niciun moment atunci când folosiți suportul!

Insta360/CINSBBKC/1

Versatil și practic

Acest accesoriu versatil este echipat cu un punct de montare universal de ¼”. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza fără probleme cu alte accesorii. Testați, experimentați și descoperiți posibilități infinite cu Insta360!

Insta360/CINSBBKC/6

Prodcent Insta360
Model CINSBBKC
Material Aluminiu turnat + silicon
Greutate 65.5 g
Dimensiuni 51,8 x 67 x 52,5 mm
Compatibilitate GO 3