Suport pentru mașini electrice Remax. RM-C05, USB-C, 15W (negru)

82 lei

18 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Suport pentru mașini electrice Remax. RM-C05, USB-C, 15W (negru)

Suportul auto este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din mașina dumneavoastră! RM-C05 de la Remax este un suport electric practic, cu funcție de încărcare wireless. Acesta se remarcă prin construcția robustă, poziționarea adaptabilă la 360° a telefonului și instalarea ușoară. Oferă o încărcare rapidă de 15 wați și recunoaște automat dispozitivele conectate, asigurând siguranța completă a acestora.

Remax/RM-C05/1

Se montează și se conduce

Montați suportul în gurile de aerisire ale mașinii și apoi plasați cu ușurință telefonul în el. Brațele suportului sunt electrice, astfel încât se ajustează automat la dimensiunile telefonului, oferindu-i o prindere solidă și stabilă pentru a vă menține telefonul în siguranță în timpul condusului.

Remax/RM-C05/2

Nu doar un suport

Nu trebuie să renunțați la navigație atunci când telefonul dvs. are nevoie de încărcare. Suportul oferă încărcare wireless. Acesta este echipat cu un magnet de precizie care recunoaște dispozitivele dvs. și le oferă o încărcare rapidă, ajustând automat puterea în funcție de acestea. Acest lucru garantează că echipamentele dvs. sunt complet sigure. Puterea maximă de încărcare este de 15 wați. Dacă telefonul dvs. acceptă încărcarea wireless – acest produs este pentru dvs.

Remax/RM-C05/3

Orice poziție a telefonului

Remax RM-C05 este ușor și intuitiv de utilizat. Instalarea sa nu prezintă nicio provocare. Suportul este montat pe un cap care vă permite să schimbați în mod liber poziția telefonului pe o rază de 360°. Acest lucru înseamnă că îl puteți poziționa vertical sau orizontal dintr-o singură mișcare. Alegerea vă aparține!

Remax/RM-C05/4

Producător Remax
Nume Suport electric pentru mașini Remax
Model RM-C05
Culoare negru
Material ABS + PC
Greutate 127 g
Aplicație Telefoane cu suport pentru încărcare wireless
Port de încărcare USB-C
Compatibilitate Telefoane cu dimensiuni de 99 × 74 x 70 mm