Suport pentru mașină Remax, RM-C66 pentru telefon sau tabletă (negru)

38,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport pentru mașină Remax, RM-C66 pentru telefon sau tabletă (negru)

Sunteți pasager pe bancheta din spate? Sau plecați într-o călătorie lungă cu mașina împreună cu copiii? Suportul auto montat pe scaun este un accesoriu practic care vă oferă acces convenabil la telefon fără a fi nevoit să îl țineți în mâini. Clemele robuste sunt reglabile și sunt concepute pentru telefoane și tablete cu dimensiuni cuprinse între 4,7 și 11 inci. Puteți ajusta poziția dispozitivului la 360° și vă puteți bucura de un confort total în timpul deplasării.

Remax/RM-C66/1

Stabile în orice condiții

Pur și simplu atașați suportul RM-C66 la tetiera scaunului dvs. și prindeți telefonul sau tableta în el. Designul robust vă asigură că dispozitivul dvs. rămâne la locul lui pe tot parcursul călătoriei – indiferent de condiții. Acum puteți viziona confortabil filme pe telefon fără să vă folosiți mâinile. Suportul vă va permite, de asemenea, să vă țineți micii pasageri ocupați, de exemplu, cu o poveste, fără să vă faceți griji că dispozitivul vă va cădea din mâini și se va deteriora. Acest accesoriu practic va face multe călătorii mai plăcute.

Remax/RM-C66/2

Compatibilitate largă

Suportul Remax RM-C66 este conceput pentru telefoane și tablete cu dimensiuni cuprinse între 4,7 și 11 inci – suportul reglabil se adaptează cu ușurință la dimensiunile necesare. În plus, RM-C66 permite o rotație de 360°, ceea ce înseamnă că puteți poziționa cu ușurință dispozitivul pe verticală sau orizontală. Brațul pliabil vă permite să reglați unghiul și distanța față de utilizator – confortul dumneavoastră este primordial!

Remax/RM-C66/3

Producător Remax
Model RM-C66
Material ABS+PC+aluminiu+Silicon
Tehnologie Oxidare prin sablare + textură din plastic
Proiectat pentru dimensiuni de dispozitiv 4,7 – 11”