Suport multifuncțional pentru laptop Acefast E5 PLUS USB-C (negru)

330,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport multifuncțional pentru laptop Acefast E5 PLUS USB-C (negru)

Căutați un dispozitiv multifuncțional pentru a extinde capacitățile laptopului dumneavoastră? Încercați suportul Acefast E5 PLUS cu 8 porturi, care poate servi drept dispozitiv multifuncțional pentru a extinde capacitățile laptopului dvs. Este un suport care economisește spațiu pe birou și vă menține organizat, oferind în același timp porturi suplimentare, cum ar fi 2 x USB-C, 2 x USB-A, sloturi pentru carduri SD și TF, port HDMI și intrare LAN RJ45. Suportul este reglabil și oferă stabilitate pentru laptop, garantând un confort deplin la locul de muncă.

Acefast/E5-space-gray/1

8 porturi suplimentare

Suportul pentru laptop Acefast E5 PLUS vă pune la dispoziție până la 8 intrări pentru a vă ușura munca de zi cu zi. Portul USB-C suportă protocoale de încărcare rapidă PD 100W și reface energia dispozitivelor dvs. într-un timp scurt. Pe lângă încărcare, portul USB-C suportă transmiterea de date și vă permite să transferați fișiere la viteze de până la 5 Gbps. Aveți, de asemenea, porturi pentru carduri de memorie SD și TF, 1 port USB-A pentru a conecta un mouse și o tastatură, de exemplu, și un port HDMI care suportă video 4K. Profitați de E5 PLUS și bucurați-vă de întreaga libertate și de capacitățile extinse ale propriului laptop! Conectați E5 Plus la dispozitivul dvs. cu ajutorul cablului USB-C inclus în pachet.

Acefast/E5-space-gray/2

Design bine gândit

Produsul propus nu numai că vă va oferi 8 porturi suplimentare, dar vă va ajuta să vă păstrați biroul ordonat și să economisiți spațiu. Datorită designului său atent și a finisajelor din silicon, suportul asigură o disipare eficientă a căldurii și stabilitatea necesară. Suportul este pliabil, astfel încât îl puteți depozita cu ușurință în geantă sau în rucsac pentru transport. Este o soluție convenabilă care merită testată.

Acefast/E5-space-gray/3

Inclus

  • Suport multifuncțional pentru laptop x 1
  • Cablu USB-C la USB-C 3.1 x 1
  • Manual de utilizare x 1
Producător Acefast
Model E5
Interfață 1 x USB-C PD ; 1 x USB-C PD + Date ; 1 x SD; 1 x TF, 2 x USB-A ; 1 x HDMI ; 1 x RJ45 LAN
Tip conector USB-C
Încărcare rapidă Da, 100W PD (20V/5A)
Viteză de transmisie 5 Gbps
HDMI 4K 3840 x 2160@30Hz; acceptă 1090PP@60Hz
Lungime cablu 480 mm
Dimensiuni 24,75 x 266,2 x 55 mm
Compatibilitate stand Calculatoare de până la 17 inci