Suport de răcire Havit F2072 RGB, 9-17″

86,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport de răcire pentru laptop Havit F2072

Laptopul dumneavoastră se încălzește des? Asigurați-vă că este răcit corespunzător! Suportul de răcire pentru laptop Havit F2072 este echipat cu 2 ventilatoare mari pentru a vă ajuta să vă mențineți dispozitivul la temperatura potrivită. Retroiluminarea colorată cu LED-uri îi conferă produsului un caracter de gaming unic. Reglarea unghiului de înclinare în 7 trepte vă permite să adaptați accesoriul la diferite nevoi. Suportul este compatibil cu laptopurile cu diagonala de până la 17″.

2 ventilatoare puternice

Ce face ca F2072 să ofere o răcire atât de excelentă? Cele 2 ventilatoare de 12 cm funcționează la 1000-1200 rpm și garantează un flux de aer uniform. Acest lucru asigură că suportul disipează eficient căldura și vă protejează laptopul de supraîncălzire.

Compatibilitate largă

Produsul a fost conceput pentru a susține cât mai multe modele de laptopuri de pe piață. Este compatibil cu dispozitive cu diagonală de la 9″ la 17″. Astfel, va asigura o răcire eficientă atât pentru echipamentele mici, cât și pentru cele mari. Indiferent de tipul de laptop pe care îl folosiți – Havit vă va permite să preveniți eficient supraîncălzirea acestuia.

Adaptați-l la dumneavoastră

Standul răspunde chiar și celor mai diverse așteptări ale utilizatorilor săi. Dispune de un unghi reglabil în 7 poziții, astfel încât îl puteți adapta cu ușurință la obiceiurile dvs. Folosiți adesea laptopul în pat? Sau preferați să stați pur și simplu la birou? Suportul de răcire Havit poate fi poziționat cu ușurință, astfel încât să vă simțiți întotdeauna confortabil.

Design bine gândit

Dispozitivul este atât funcțional, cât și elegant. Retroiluminarea colorată a ventilatoarelor atrage privirile și conferă standului un aspect de gaming. Produsul este fabricat din plastic ABS, ceea ce îi asigură durabilitatea și rezistența la deteriorare. Plasa de pe panoul principal nu numai că arată foarte bine, dar crește și eficiența răcirii, permițând o mai bună disipare a căldurii.

Specificații

Producător Havit
Model F2072
Iluminare de fundal LED
Dimensiuni 410 x 288 x 33 mm
Culoare Negru
Număr de ventilatoare 2
Dimensiunile ventilatoarelor 120 x 120 x 20 mm
Viteza ventilatorului 1000-1200 RPM
Tensiune și curent 5 V, ≤1000 mA
Nivelul volumului 17-22 dBA
Compatibilitate Laptopuri 9-17″
Unghi de înclinare 6,5-45°
Interfață USB 1.1 *2
Cablu Cablu de date 60 cm
Material ABS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>