Suport de gât Baseus ComfortJoy pentru telefon (negru)

106 lei

38 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Suport de gât Baseus ComfortJoy pentru telefon (negru)

Efectuați apeluri video confortabile sau vizionați filme pe smartphone-ul dvs. Suportul Baseus vă va scuti de necesitatea de a ține dispozitivul în mână și vă va permite să îl plasați confortabil la vedere. Produsul va funcționa excelent în multe scenarii – îl puteți plasa pe birou sau îl puteți atârna de gât. Suportul vă permite să vă rotiți telefonul la 360° și se remarcă prin designul său atent și robust.

Confortul pe care îl meritați

Colierul, pe care îl puteți atârna în jurul gâtului, este fabricat din materiale prietenoase cu pielea, care nu provoacă iritații. Forma sa ergonomică asigură că nu provoacă o presiune inconfortabilă pe gât. Mai mult, are spumă moale în punctul de contact cu sternul, astfel încât puteți viziona filme sau efectua apeluri video în voie, fără să vă simțiți inconfortabil.

Stabilitate necesară

ComfortJoy oferă posibilitatea de a ajusta aderența la nevoile dumneavoastră. Puteți să-i modificați într-o oarecare măsură forma și să o adaptați la dimensiunile dvs., precum și să reglați poziția și distanța față de telefon. În plus, aveți posibilitatea de a roti suportul la 360°, astfel încât să puteți poziționa cu ușurință telefonul pe verticală sau pe orizontală. Indiferent de modul în care vă poziționați smartphone-ul, suportul oferă o stabilitate fără egal și vă permite să vă eliberați mâinile. Aflați cât de convenabil este! Produsul se remarcă prin compatibilitatea sa largă și este potrivit pentru utilizarea cu dispozitive cu dimensiuni cuprinse între 5,4 și 6,7 inci.

Specificații:

Producător Baseus
Model BS-HP007
Culoare negru
Material ABS + PC; silicon; aliaj de aluminiu + PVC
Diametrul flanșei 16 × 21 cm
Lungime 36 cm
Greutate aproximativ 360 g
Compatibilitate telefoane cu dimensiuni cuprinse între 5,4 și 6,7 inci

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}