Suport de birou Puluz cu suport pentru telefon/tabletă (negru)

94,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport de birou Puluz cu suport pentru telefon/tabletă (negru)

Facilitează-ți activitățile zilnice. Puteți ajusta confortabil suportul de birou Puluz în funcție de nevoile dvs. cu o ajustare de 180° și 360°. Suportul este compatibil cu multe modele de telefoane și tablete. Suportul de birou Puluz este compatibil cu o gamă largă de telefoane și tablete și poate fi atașat cu ușurință la blaturi de masă de diferite grosimi. Datorită materialelor sale robuste, puteți fi sigur că va dura mult timp.

Adaptat la nevoile dvs.

Produsul este reglabil la 180° și 360°, astfel încât puteți ajusta cu ușurință unghiul de vizualizare în funcție de nevoile dvs. De asemenea, puteți ajusta liber suportul la lățimea smartphone-ului sau a tabletei dvs. Ampatamentul maxim al clemei este de până la 7 cm, ceea ce vă permite să montați trepiedul pe majoritatea meselor. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că echipamentul dvs. va cădea brusc – acesta vă menține în mod stabil dispozitivul în poziția specificată.

Gamă largă de aplicații

Trepiedul este ideal pentru o gamă largă de situații. Puteți, de exemplu, să vă vizionați confortabil filmele sau serialele preferate pe tabletă sau telefon, fără să vă obosiți mâinile ținând dispozitivul pentru perioade lungi de timp. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a găti după o rețetă online sau pentru a transmite în direct pe rețelele de socializare. Posibilitățile dumneavoastră sunt aproape nelimitate!

Inclus

  • trepied
  • suport pentru telefon/tabletă
  • clemă de birou

Specificații:

Marca Puluz
Model PU535B
Culoare Negru
Rotire la 360 Da
Unelte necesare pentru instalare Nu

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}