Suport de bicicletă Baseus Quick pentru telefoane (negru)

59,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport de bicicletă pentru telefon Baseus

Suportul de la Baseus își va găsi utilitatea nu doar pentru bicicleta, ci și pentru scuter, motocicletă sau trotinetă. SUQX-01 este fixat ferm pe ghidon, nu trebuie să vă faceți griji că telefonul dvs. se va deteriora în timp ce mergeți pe un drum accidentat. Plăcuțele antiderapante vă protejează și mai mult dispozitivul. Suportul a fost conceput pentru ca fixarea și îndepărtarea telefonului de pe el să fie rapidă și ușoară.

Stabil

Telefonul dvs. este atașat de suport pe 4 laturi, menținându-vă dispozitivul în siguranță. SUQX-01 se potrivește perfect pe ghidon și a fost căptușit cu silicon în interior, astfel încât suportul nu se va mișca. Suprapunerile din material TPU protejează și mai mult marginile dispozitivului dvs. Un drum accidentat sau o denivelare de viteză, telefonul dvs. este protejat de cădere.

Confortabil pentru utilizare

Odată ce telefonul dvs. este atașat la suport, îl puteți folosi în continuare în mod confortabil. Funcția de reglare la 360° a SUQX-01 vă permite să urmăriți confortabil traseul în timp ce călătoriți cu navigația pornită. Suporturile amplasate pe cele 4 laturi ale telefonului nu obstrucționează ecranul sau butoanele, astfel încât operarea confortabilă a dispozitivului este în continuare posibilă.

Design bine gândit

Produsul este format din 2 părți, astfel încât puteți scoate rapid și ușor telefonul din suport fără a fi nevoie să detașați baza. Datorită funcției de blocare, sunteți sigur că dispozitivul dvs. nu va fi deteriorat. Capacitatea de a ajusta dimensiunea suportului la dispozitivul dvs. face ca accesoriul să fie compatibil cu telefoane de la 4,7 la 6,7 inci. SUQX-01 se atașează la ghidonul cu un diametru cuprins între 22 și 33 mm.

Specificații

Producător Baseus
Model SUQX-01
Dimensiuni 135 x 85 x 110mm
Dimensiunea diagonală a ecranului telefonului dvs. 4.7 – 6.7″
Diametrul ghidonului 22-33 mm
Scop bicicletă, motocicletă, scuter, trotinetă
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>