Suport auto Remax. RM-C61 cu încărcător inductiv de 15 W (negru)

70 lei

17 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Suport auto Remax. RM-C61 cu încărcător inductiv de 15 W (negru)

Bucurați-vă de acces liber la sistemul de navigație sau la playerul de muzică al telefonului dvs. Suportul auto Remax se distinge prin designul său robust și asigură stabilitatea necesară în orice condiții. În plus, oferă încărcare inductivă de 15 W, astfel încât nu trebuie să renunțați la navigație atunci când telefonul dvs. are nevoie de o reîncărcare. Brațele electrice se ajustează automat la dimensiunea dispozitivului, iar capacitatea de rotație de 360° vă va permite să îl poziționați după cum vă este mai comod. Produsul este conceput pentru a fi montat în grila de ventilație.

Remax/RM-C61/1

Instalare prietenoasă pentru copii

Suportul este potrivit pentru diferite tipuri de grile de ventilație. Pur și simplu fixați-l cu ajutorul clemei. Datorită designului său inteligent, suportul asigură stabilitate chiar și atunci când condițiile de drum lasă de dorit, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că telefonul dumneavoastră va cădea imediat ce frânați brusc.

Remax/RM-C61/2

Mai mult decât un simplu suport

Acum puteți utiliza navigația sau reda muzică chiar și atunci când telefonul trebuie încărcat. Suportul suportă încărcarea inductivă, astfel încât vă puteți reîncărca telefonul în timp ce acesta este plasat în suport. Cu o putere de 15 wați, încărcarea este rapidă și sigură. Pentru a încărca suportul, nu trebuie decât să folosiți cablul USB-C.

Remax/RM-C61/3

Confort deplin în timpul condusului

Brațele suportului funcționează electric, astfel încât puteți să vă așezați telefonul în suport cu o singură mână. Pur și simplu introduceți dispozitivul între brațele suportului și acestea se vor închide singure, garantând o prindere stabilă pe toată durata călătoriei. Mai mult, puteți poziționa dispozitivul pe verticală sau pe orizontală pentru a-l face mai confortabil. Alegerea vă aparține!

Remax/RM-C61/4

Producător Remax
Model RM-C61
Culoare negru
Material ABS + PC
Greutate 106 g
Tensiune nominală 5V/9V
Dispozitive compatibile 4,7-6,7 inci
Port de încărcare USB-C