Suport auto pentru tabletă Cygnett Magnetic (negru)

138,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cygnett Suport magnetic pentru tabletă auto (negru)

Transformați-vă bancheta din spate într-un centru de divertisment digital și distrați-vă copiii în timpul călătoriei. Suportul auto este compatibil cu majoritatea tabletelor și menține dispozitivul stabil în orice condiții. Îl puteți roti la 360°, oferindu-le pasagerilor dvs. o vedere ideală a ecranului.

Cygnett/CY1435ACCAR/1

Montați și conduceți

Suportul Cygnett se atașează la suporturile metalice ale tetierelor din mașină. Sistemul de prindere “click-lock” vă permite să vă așezați tableta în suport în cel mai scurt timp, precum și să o scoateți cu ușurință odată ce ați ajuns la destinație.

Cygnett/CY1435ACCAR/2

Un accesoriu practic

Suportul pentru tabletă auto este ideal pentru a ține ocupați pasagerii de pe bancheta din spate, permițându-i șoferului să se concentreze asupra drumului. Acesta menține dispozitivul stabil și sigur, iar cu funcția de rotire și înclinare la 360 de grade, vă permite să înclinați ecranul tabletei pe verticală sau orizontală, pentru o vizibilitate perfectă fără strălucire.

Cygnett/CY1435ACCAR/3

Compatibilitate

Produsul se remarcă prin compatibilitatea sa largă cu diferite modele de tablete, datorită sistemului flexibil de reglare a suportului. Intervalul de ajustare al suportului este de la 115 mm la 220 mm, ceea ce permite montarea fără probleme atât a dispozitivelor mai mici, cât și a celor mai mari.

Cygnett/CY1435ACCAR/4

Producător Cygnett
Model CY1435ACCAR
Culoare Negru
Caracteristici suplimentare Suport securizat pentru dispozitive cu blocare prin clic, Rotire și înclinare la 360 °, Ușor de atașat și îndepărtat, Compatibil cu majoritatea tabletelor