Suport auto magnetic pentru grilă Cygnett Magnetic Vent Mount (negru)

20,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport auto magnetic pentru grilă Cygnett Magnetic Vent Mount (negru)

Un suport auto este un accesoriu esențial pentru fiecare șofer. Acesta magnetic de la Cygnett vă asigură că telefonul dvs. poate fi montat rapid și fără efort pe grila de aerisire. Se remarcă prin designul său simplu și prin magnetul solid care vă va menține smartphone-ul în orice condiții. În plus, permite poziționarea acestuia pe verticală sau pe orizontală.

Cygnett/CY2377ACVEN/1

Montare simplă

Cea mai simplă opțiune posibilă – montarea pe grila de ventilație. Pur și simplu introduceți clema suportului în grila de ventilație pentru a-l poziționa ferm într-un loc care vă convine. Nu sunt necesare instrumente suplimentare, iar îndepărtarea este o joacă de copii. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci când schimbați mașina sau doriți să împrumutați suportul altcuiva.

Cygnett/CY2377ACVEN/2

Putere magnetică remarcabilă

Inelele magnetice extrem de puternice vă atrag telefonul cu o forță extraordinară, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că acesta va cădea sau se va mișca în timpul condusului. Telefonul dvs. nu acceptă funcția MagSafe? Nicio problemă! În kit veți găsi o plăcuță magnetică specială, pe care pur și simplu o introduceți sub carcasa telefonului dvs. Acum smartphone-ul dumneavoastră este compatibil!

Cygnett/CY2377ACVEN/3

Reglați poziția telefonului dvs.

Produsul ocupă puțin spațiu și oferă posibilitatea de ajustare la 360 de grade, astfel încât vă puteți poziționa telefonul atât pe verticală, cât și pe orizontală. Folosiți navigația? Sau pur și simplu ascultați muzică? Suportul magnetic Cygnett se va adapta la nevoile dumneavoastră!

Cygnett/CY2377ACVEN/4

Inclus

  • Suport magnetic
  • Disc de montare în trei dimensiuni (S, M, L)
Producător Cygnett
Model CY2377ACVEN
Dimensiuni 55 x 35 x 35 x 35 mm
Greutate 66 g
Culoare negru