Suport auto LDNIO MA02 cu încărcător inductiv de 15 W, (negru)

34,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Suport auto cu încărcător inductiv LDNIO MA02

Mergeți des cu mașina și căutați un suport robust pentru a vă ține telefonul în mod stabil? Sau vă place să explorați locuri noi și doriți un acces convenabil la navigație? Produsul LDNIO nu este grozav doar ca suport reglabil la 360°, ci funcționează și ca încărcător inductiv de 15 W. Montarea produsului pe grila de ventilație este surprinzător de ușoară, iar zăvoarele automate sporesc confortul de utilizare. În plus, gadgetul este compatibil pe scară largă cu toate smartphone-urile și este echipat cu un port USB-C.

LDNIO/MA02/1

Un singur gadget – o gamă largă de utilizări

Optați pentru propunerea practică a LDNIO și beneficiați de posibilitățile pe care le oferă MA02. Produsul nu numai că va acționa ca un suport pentru a vă ține ferm smartphone-ul, dar îi va reînnoi energia fără fir cu o putere de 15 wați. Tot ce trebuie să faceți este să vă plasați telefonul în suport, iar zăvoarele se vor strânge automat, asigurând cel mai înalt nivel de securitate pentru dispozitivul dumneavoastră.

LDNIO/MA02/7

Fabricat cu atenție la detalii

Dispozitivul LDNIO dispune de un port USB-C care acceptă protocoalele de încărcare rapidă QC3.0 și PD. Puteți regla unghiul produsului la 360°, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință poziția telefonului dvs. în funcție de nevoile dvs. Încărcătorul se remarcă, de asemenea, prin puterea magnetică impresionantă. Vă faceți griji că MA02 nu va fi compatibil cu telefonul dvs. Nu fiți – dispozitivul va funcționa perfect cu toate modelele de telefoane de diferite dimensiuni.

LDNIO/MA02/8

Producător LDNIO
Model MA02
Intrare 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A 18W
Ieșire 10W (max.)
Material ABS + aluminiu + silicon
Locul de instalare Grilă de ventilație