Stilou fără fir pentru telefon/tabletă Baseus Smooth Writing 2 (roz)

159 lei

133 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Baseus Smooth Writing 2 stylus wireless pentru telefon/tabletă (roz)

Dezlănțuie-ți creativitatea și desenează ca un profesionist! Stylus-ul de la Baseus vă va permite să vă folosiți confortabil iPad-ul și vă va permite să desenați și să scrieți ca pe hârtie adevărată. Produsul este pe deplin compatibil cu majoritatea iPad-urilor, se remarcă prin designul său robust și suportă încărcarea magnetică. Îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. – stylus-ul oferă până la 14 funcții de setare. Este foarte precis și funcționează fără întârziere, iar atunci când detectează ecranul, încetează automat să mai răspundă la mâna dvs., astfel încât puteți scrie și desena liber. Veți găsi un vârf de înlocuire inclus.

Performanță precisă

Stylus-ul se remarcă prin precizie ridicată și semnal excepțional de puternic – datorită vârfului acoperit cu aur. Ca urmare, vă puteți bucura de o reproducere perfectă a mișcărilor dvs. în orice unghi de încadrare. Mai mult, tableta detectează automat acțiunea stylus-ului. În acest timp, nu mai răspunde la atingerea mâinii, astfel încât puteți desena și scrie liber, fără să vă faceți griji că activați sau dezactivați ceva din greșeală.

Utilizare confortabilă

Baseus Smooth Writing 2 se conectează la Baseus APP și oferă până la 14 setări diferite, care vă vor permite să vă folosiți rapid tableta. Cu un singur clic puteți modifica luminozitatea, volumul, puteți face o fotografie sau o captură de ecran și puteți naviga la pagina următoare. Poziționarea stylus-ului la unghiul potrivit față de tabletă vă va ajuta să reglați confortabil grosimea liniilor.

Încărcare ușoară

Stiloul Baseus este înlocuitorul perfect al creionului original Apple Pencil. Designul său permite încărcarea cu ajutorul portului magnetic dedicat. Este suficient să îl așezi în locul potrivit de pe iPad pentru a reîncărca ușor și comod stylus-ul. O singură încărcare garantează până la 10 ore de utilizare sau 12 luni în modul standby. Un mesaj de pe tabletă vă va oferi informații despre starea de încărcare a stylus-ului.

Design robust

Pentru acest produs au fost folosite materiale de înaltă calitate. Miezul stylus-ului a fost placat cu aur, asigurând o funcționare stabilă și fiabilă fără întârziere. Acesta se remarcă prin durabilitate, este extrem de ușor și a fost finisat cu un material tactil și antiderapant care oferă un confort de neegalat, astfel încât să îl puteți folosi în voie ore în șir. Veți găsi inclus un vârf de schimb.

Inclus

  • Pix cu stylus x 1
  • Vârf de stylus x 1
Producător Baseus
Număr de produs SXBC060104
Culoare Roz
Tip de conexiune Fără fir/prin intermediul aplicației
Capacitatea bateriei 125 mAh
Durata de viață a bateriei 10 h la o singură încărcare/ 12 luni în modul standby
Material ABS + PC
Compatibilitate iPad mini 6, Air 4, 5 și iPad Pro seria 0-6
Dimensiuni 165 x 9 mm
Greutate 13.5 g