Stilou capacitiv / stylus / stylus / stilou Mcdodo PN-8920 pentru Apple iPad

105,00 lei

195 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mcdodo PN-8920 stylus capacitiv / stylus / stilou pentru Apple iPad

Eliberați-vă creativitatea cu stylus-ul Mcdodo PN-8920! Datorită sensibilității și preciziei sale extrem de ridicate, aveți control deplin asupra fiecărei mișcări, în timp ce vă odihniți mâna liber pe ecran, fără să vă faceți griji cu privire la activarea accidentală a altor funcții. Acesta reglează lățimea liniei în funcție de unghiul de utilizare și dispune de un sistem de detectare a presiunii pentru a facilita umbrirea. Este compatibilă cu multe modele Apple iPad și, datorită adsorbției magnetice, o puteți atașa comod la tabletă.

McDodo/PN-8920/1

Precizie ridicată

Stiloul Mcdodo se remarcă printr-o funcționare extrem de lină. Sensibilitatea sa excepțional de ridicată vă permite să desenați, să scrieți și să operați cu precizie pe ecranul dispozitivului dumneavoastră. Indiferent dacă creați schițe, notițe sau editați fotografii, stylus-ul Mcdodo vă va oferi precizia pe care o așteptați. Utilizând o tehnologie avansată, vă puteți odihni mâna confortabil pe ecranul tabletei fără să vă faceți griji cu privire la activarea accidentală a altor funcții. În plus, vă permite să faceți capturi rapide de ecran!

McDodo/PN-8920/5

Control total în mâinile dvs.

Adaptați acțiunea stylusului la nevoile dvs. Stiloul ajustează lățimea liniilor în funcție de unghiul în care este utilizat. De asemenea, dispune de detectarea presiunii, oferindu-vă control deplin asupra intensității liniilor pe care le trasați. Astfel, este și mai ușor să obțineți efectul de umbrire dorit.

McDodo/PN-8920/4

Timp de lucru de până la 18 ore

Nu ezitați să folosiți stylus-ul cât timp doriți! Bateria încorporată de 130 mAh asigură până la 18 ore de utilizare la o singură încărcare. Încărcarea singură va dura aproximativ 90 de minute. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la descărcarea neașteptată a stylus-ului. Un indicator luminos pe 3 niveluri vă va informa cu privire la starea de încărcare a bateriei.

McDodo/PN-8920/2

Producător Mcdododo
Model PN-8920
Culoare Alb
Capacitatea bateriei 130 mAh/0.41W
Timp de încărcare 90 de minute
Timp de funcționare 10-18 h
Interfață de încărcare USB-C
Material Aliaj de aluminiu
Compatibilitate iPad Pro 12,9″ gen. 3/4/5, iPad Pro 11″ gen. 1/2/3, iPad Air gen. 4