Stilou capacitiv / stylus / stilou / stilou Mcdodo PN-3080

117 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Stilou capacitiv Mcdodo PN-3080

Instrumentul dvs. pentru scris și desenat cu precizie. Stiloul capacitiv Mcdodo PN-3080 oferă o sensibilitate ridicată și o funcționare lină, fără întârzieri. Indicatorii LED vă vor anunța starea actuală de încărcare, iar după doar 10 minute poate funcționa încă 5 ore. Este compatibil cu multe dispozitive și, datorită designului său magnetic, puteți atașa comod stylus-ul la tableta dvs. De asemenea, este inclus un vârf de rezervă.

McDodo/PN-3080/2

Precizie incredibilă

Stiloul capacitiv este conceput pentru a oferi un răspuns uniform și instantaneu la atingerea ecranului, ceea ce este deosebit de important atunci când scrieți sau desenați. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzieri! Vârful de 1,5 mm vă permite să creați linii precise de diferite grosimi, precum și să realizați detalii și accente fine.

McDodo/PN-3080/1

Design bine gândit

Operarea stylus-ului nu va fi o provocare pentru dvs. – trebuie doar să atingeți ușor partea superioară a stylus-ului pentru a-l activa! Datorită adsorbției magnetice, puteți atașa comod stylus-ul la tableta dvs. Aceasta este o soluție perfectă care nu numai că vă ușurează depozitarea, dar reduce la minimum riscul de a pierde stylus-ul. Designul ușor și ergonomic vă va oferi confortul la care visați atunci când îl utilizați – nu trebuie să vă faceți griji că vă simțiți obosit!

McDodo/PN-3080/5

Durată lungă de viață a bateriei

Bateria încorporată de 130 mAh permite o utilizare neîntreruptă de până la 10 ore și rămâne în modul standby timp de 12 luni. De asemenea, suportă încărcarea rapidă, astfel încât, după o încărcare de 10 minute, îl vei putea folosi încă 5 ore. Încărcarea sa completă va dura aproximativ 40 de minute. În plus, are o funcție de oprire automată după o anumită perioadă de inactivitate, ceea ce vă va ajuta să economisiți energie și să prelungiți durata de viață a bateriei.

McDodo/PN-3080/4

Inclus

  • stylus
  • vârf interschimbabil
  • Cablu de încărcare de la USB-A la USB-C de 0,3 m
Producător Mcdododo
Model PN-3080
Culoare Alb
Greutate 13 g
Lungime 164,4 mm
Material Aliaj de aluminiu + POM
Capacitatea bateriei 130 mAh
Timp de încărcare 40 minute
Încărcare rapidă Da, 10 minute = 5 ore de funcționare