Stilou Baseus dedicat Microsoft

159,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Stilou Baseus dedicat Microsoft

Creșteți eficiența muncii dvs. și realizați creații uimitoare datorită propunerii Baseus! Atracția magnetică puternică a stylus-ului garantează o conexiune stabilă, iar sensibilitatea ridicată la presiune permite desenarea și scrierea precisă. Datorită tehnologiei Palm-Rejection, puteți utiliza liber dispozitivul fără să vă faceți griji cu privire la atingerile accidentale. Puteți ajusta liber grosimea liniilor dvs. înclinând stylus-ul la unghiul corespunzător. În plus, produsul dispune de o durată lungă de funcționare și este compatibil cu Microsoft MPP2.0.

Baseus/SXBC070002/7

Precizie ridicată

Sensibilitatea ridicată la presiune face ca scrierea și desenarea să fie surprinzător de ușoară. Puteți folosi stiloul pentru a crea linii de diferite grosimi înclinându-l la unghiul potrivit. Un unghi de 90° este perfect pentru a scrie litere extrem de mici, în timp ce un unghi de 60° este potrivit pentru a lua notițe. Pentru sarcini creative, unghiul de 45° este o alegere excelentă. Descoperă-ți potențialul creativ cu Baseus!

-Baseus/SXBC070002/3

Tehnologia de respingere a palmei

Descoperiți un nou nivel de confort. Tehnologia Palm-Rejection vă permite să scrieți și să desenați cu mai multă libertate – exact ca pe o bucată de hârtie! Odihniți-vă liber încheietura mâinii pe ecran fără să vă faceți griji că veți ieși accidental dintr-o aplicație sau că veți activa o funcție nedorită. Bucurați-vă de mai multă precizie și confort în timp ce vă creați creațiile.

-Baseus/SXBC070002/2

Design rafinat

Bucurați-vă de o utilizare confortabilă datorită designului antiderapant. Designul elegant cu aderență îmbunătățită și carcasa din aliaj de aluminiu cu finisaj mat oferă atât funcționalitate, cât și valoare estetică. Designul magnetic face ca stiloul să fie ușor de depozitat – îl puteți atașa cu ușurință la tableta dvs. Dispozitivul oferă, de asemenea, o calitate fiabilă a semnalului. În plus, vârfurile stylus-ului sunt interschimbabile.

-Baseus/SXBC070002/1

Soluții inteligente

Funcționarea stylus-ului este extrem de simplă și intuitivă – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la împerecherea dispozitivelor sau la descărcarea de aplicații suplimentare. Produsul este echipat cu o baterie de 130 mAh, datorită căreia durează până la 12 luni în modul standby. Indicatorii cu coduri de culoare vă permit să monitorizați în permanență starea acestuia. În plus, stylus-ul intră automat în modul sleep după 4-5 ore de inactivitate, pentru a economisi energie.

-Baseus/SXBC070002/8

Este inclus:

  • Stylus
  • Vârf înlocuibil
  • Cablu de 0,3 m
Producător Baseus
Model SXBC070002
Capacitatea bateriei 130 mAh
Material Aliaj de aluminiu, POM + POE (vârf)
Greutate 13.9 ± 0.5 g
Culoare albă
Compatibilitate Surface Book, Surface Book 2, Surface Book 3, Surface Laptop Studio, Surface Studio, Surface Studio 2, Surface 00, Surface 002, Surface 003, Surface Laptop, Surface Laptop 2, Surface Laptop 3, Surface Laptop 4, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Pro (a 5-a generație)m Surface Pro 7, Surface Pro 8, Surface Pro 7+, Surface Pro X, Surface 3, dispozitive MPP