Stație de andocare dublă pentru controler / GamePad pentru PS4 iPega PG-9180 (negru)

34,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Încărcător dublu pentru plăcuțele PlayStation 4 iPEGA PG-9180

Încărcați până la 2 pad-uri PlayStation 4 simultan și economisiți timp. Încărcătorul iPEGA PG-9180 este foarte simplu și convenabil de utilizat și asigură o utilizare sigură. Acesta este echipat cu indicatori speciali care vă vor oferi informații despre starea de încărcare. De asemenea, dispozitivul arată foarte bine.

Încarcă 2 tampoane simultan

Spuneți adio încărcării individuale a fiecărui pad PS4. Încărcătorul iPEGA poate alimenta 2 dispozitive în același timp. Această soluție practică este, de asemenea, ideală dacă vă jucați adesea cu o a doua persoană – astfel încât nimeni nu trebuie să aștepte să îi vină rândul pentru a încărca pad-ul.

Indicator de încărcare

Nu vă mai întrebați dacă pad-urile dvs. au fost deja încărcate. Încărcătorul PG-9180 are 2 indicatori încorporați, ușor de citit, care vă vor oferi cele mai importante informații. Aceștia se aprind în roșu în timpul încărcării. Atunci când pad-ul este deja încărcat, culoarea indicatorului se schimbă în verde.

Utilizare sigură

Nu vă faceți griji cu privire la siguranța încărcătorului sau a plăcuțelor pe care le alimentează. Dispozitivul este dotat cu protecție la scurtcircuit și la supracurent, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorări accidentale. Produsul permite o încărcare convenabilă, dar sigură, în aproape orice situație.

Funcționare simplă

Utilizarea încărcătorului este fabulos de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la o sursă de alimentare și apoi să plasați plăcuțele în interior. De asemenea, ajută la păstrarea ordinii – nu mai sunt cabluri încurcate și nu mai trebuie să conectați fiecare controler la o priză separată.

Inclus

  • Încărcător
  • Cablu micro USB
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător iPega
Model PG-9180
Culoare Negru
Tensiune de funcționare DC 5V
Tensiune de intrare DC 4,8-5,5V
Curent de încărcare <800 mA
Curent de intrare 2A
Temperatura de funcționare 0°C-40°C
Greutate 105 g
Dimensiuni 190 x 64 x 64 mm
Compatibilitate Sony DualShock 4 V2
Altele indicatori de încărcare

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}