Stație de andocare / hub USB-C pentru MacBook Pro 16″ INVZI MagHub 12w2 cu locaș pentru SSD (gri)

1.078 lei

25 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Stație de andocare / hub USB-C pentru MacBook Pro 16″ INVZI MagHub 12w2 cu locaș SSD (gri)

Îți lipsesc intrările pe MacBook Pro 16″? Hub-ul INVZI 12in1 vine în ajutor! Acest dispozitiv a fost echipat cu până la 12 porturi de intrare care sunt perfecte pentru orice situație. În plus, are și o incintă SSD suplimentară care poate extinde memoria MacBook-ului dvs. până la 4T! De asemenea, datorită designului său modern și bine gândit, se va potrivi perfect cu echipamentul și interiorul dvs.

INVZI/MH01-13/7

Multe posibilități

Hub-ul INVZI USB-C este o stație de andocare versatilă, care oferă până la 12 posibilități diferite de conectare a dispozitivelor dvs. Cu trei porturi USB- C și două porturi USB, puteți conecta cu ușurință mai multe dispozitive în același timp. În plus, hub-ul este echipat cu un slot SSD glisant, un slot pentru carduri SD/Micro SD pentru transferul rapid de date, precum și cu un Display Port și 2 x HDMI. În plus, cu Gigabit Ethernet, vă puteți conecta cu ușurință echipamentele la rețea. Acesta este ideal pentru cei care au nevoie de mai multe opțiuni de conectare a diferitelor dispozitive la MacBook-ul lor.

INVZI/MH01-13/4

Carcasă SSD glisantă

Una dintre caracteristicile remarcabile ale hub-ului INVZI este carcasa SSD glisantă. Aceasta suportă SSD-urile M.2 SATA și NVME, permițându-vă să extindeți cu ușurință spațiul de stocare al laptopului dvs. Mai mult, vă permite să adăugați spațiu de stocare suplimentar la McBook-ul dvs. de până la 4 TB, astfel încât să puteți crește cu ușurință capacitatea computerului dvs. Este soluția perfectă pentru persoanele care au nevoie de mult spațiu pentru fișierele și documentele lor, dar care apreciază comoditatea și ușurința conectării dispozitivelor.

INVZI/MH01-13/5

Design modern și inteligent

Designul modern și atent este unul dintre principalele avantaje ale stației de andocare INVZI. Aluminiul din care este fabricată garantează nu numai durabilitatea, ci și un aspect elegant și modern, care se potrivește perfect cu MacBook-ul dumneavoastră. În plus, puteți atașa în siguranță hub-ul INVZI USB-C la dispozitivul dvs., deoarece este echipat cu magneți încorporați.

INVZI/MH01-13/9

Producător INVZI
Model MH01-13
Compatibilitate MacBook Pro 16″
Material aluminiu
Porturi Carcasă SSD glisantă, 3 x USB-C, 2 x USB, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet, 2 x HDMI, Display Port
Unități acceptate SSD M.2 SATA și NVME
Stocare Până la 4 TB