Stand, suport pentru telefon Acefast E4 (negru)

63,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Stand, suport pentru telefon Acefast E4 (negru)

Îți place să urmărești seriale pe tableta ta? Sau folosiți des rețete online? Suportul Acefast E4 vă va satisface cu siguranță așteptările! Este reglabil în ceea ce privește unghiul de înclinare și înălțimea, astfel încât îl puteți adapta cu ușurință la nevoile și preferințele dvs. Poate găzdui telefoane și tablete de la 4,7 la 12,9 inci și oferă o stabilitate fiabilă datorită plăcuțelor sale antiderapante.

Acefast/E4-black/4

Siguranță pentru smartphone-ul dvs.

Suportul se distinge prin designul său atent gândit. Datorită bazei sale mari, oferă o stabilitate fiabilă – astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se va răsturna. Elementele din silicon vă protejează dispozitivul de zgârieturi și îi sporesc, de asemenea, siguranța.

Acefast/E4-black/6

Adaptat la nevoile dvs.

Asigură un nivel maxim de confort atunci când îți folosești smartphone-ul sau tableta. Suportul este reglabil în înălțime de la 315 la 500 mm și are un unghi de înclinare de 60°. De asemenea, aveți libertatea de a schimba poziția dispozitivului dumneavoastră – acesta va susține cu ușurință smartphone-ul sau tableta atât pe verticală, cât și pe orizontală. Acest lucru vă permite să vă poziționați dispozitivul după cum vă este confortabil! Mai mult, veți avea grijă de postura dvs., ceea ce vă va permite să evitați durerile persistente de gât și de umeri.

Acefast/E4-black/2

Multe posibilități

Suportul Acefast este perfect pentru utilizarea zilnică. Vă permite să urmăriți seriale TV sau filme fără a fi nevoit să țineți telefonul în mâini. De asemenea, îl puteți utiliza în bucătărie pentru a pregăti confortabil mese delicioase folosind rețete de pe YouTube. De asemenea, vă va facilita participarea la emisiuni în direct sau luarea de notițe pentru universitate!

Acefast/E4-black/1

Inclus

  • bază
  • braț cu braț
  • suport pentru telefon
  • cheie hexagonală
  • șurub
Producător Acefast
Model E4
Culoare Negru
Material Plastic + silicon
Dimensiuni 166 x 185 x 315-500 mm
Compatibilitate Telefoane și tablete de 4,7-12,9″