Soundpeats Air 3 (alb)

238 lei

186 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Căști fără fir Soundpeats Air3

Bucură-te de melodiile tale preferate cu căștile de ultimă generație Soundpeats Air3. Folosiți-le, de asemenea, pentru întâlniri online, prelegeri la distanță sau pentru videochat cu prietenii. Anulare activă a zgomotului și un microfon dublu pe fiecare cască asigură faptul că interlocutorii dvs. vă pot auzi perfect. Codecul Aptx și versiunea Bluetooth 5.2 sunt responsabile pentru calitatea incredibilă a sunetului, în timp ce disponibilitatea unui mod de joc vă va oferi cu siguranță o experiență imersivă unică. Încărcați-vă dispozitivul cu ajutorul cablului USB tip C inclus în cutie.

Durată lungă de funcționare

Bateria de lungă durată asigură o durată de viață incredibil de lungă a căștilor. O încărcare completă garantează până la 5 ore de redare neîntreruptă a muzicii. Carcasa de încărcare inclusă vă permite să prelungiți durata de funcționare a Air3 până la 17,5 ore. Profitați de soluția inovatoare de încărcare wireless și luați accesoriul cu dvs. oriunde mergeți. În plus, carcasa are un port de încărcare USB-C încorporat pentru reînnoirea rapidă a energiei sale.

Mod special pentru jocuri

Tehnologia avansată Qualcomm aptX-Adaptive oferă o transmisie fiabilă și stabilă a semnalului și o latență extrem de redusă. Air3 nu provoacă interferențe atunci când utilizați mai multe aplicații în mod intensiv în același timp. Dacă sunteți un fan al jocurilor dinamice, nu uitați să încercați modul dedicat. Tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsat butonul de funcție din stânga pentru a activa efectiv modul cu latență redusă la 60 ms.

Calitate superioară a sunetului

Driverul cu diafragmă de 14,2 mm produce un sunet fin reglat și bogat în detalii. Vă veți bucura de o tonalitate accentuată corespunzător, ascultând accente nevăzute până acum în compozițiile melodice. Puneți Soundpeats și descoperiți un sunet cristalin, bine echilibrat, fără nicio distorsiune.

Spuneți adio zgomotelor deranjante

Air3 dispune de patru microfoane și de un sistem cVc în configurație 8.0, responsabil de minimizarea meticuloasă a oricărui zgomot exterior. Această combinație reușită asigură transmiterea unor cuvinte clare pentru a spori fluența în timpul convorbirilor. Fie că îi sunați pe cei dragi sau țineți o conferință telefonică importantă, cu Soundpeats aveți încredere deplină că toată lumea vă va auzi corect.

Manevrare confortabilă

Designul compact și construcția robustă reprezintă o combinație excelentă pentru orice situație. Luați căștile Air3 cu dvs. într-o călătorie lungă sau la o plimbare de toamnă și înveseliți-vă cu melodii de atmosferă. Designul ușor și compact le permite să fie ușor de transportat într-un rucsac sau într-o geantă de mână. În plus, forma ergonomică a căștilor înseamnă că puteți uita de orice disconfort. Panoul tactil va facilita utilizarea zilnică a echipamentului, oferind acces la cele mai importante funcții.

Incluse

  • Căști
  • Cablu de încărcare USB-C
  • Husă de încărcare
  • Manual de utilizare
Producător Soundpeats
Model Air3
Versiunea Bluetooth 5.2
Profiluri Bluetooth HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Chipset Qualcomm QCC3040
Codecuri Bluetooth acceptate SBC, aptX, aptX-Adaptive
Raza de acțiune fără fir Până la 10 m
Capacitatea bateriei din carcasă 220 mAh
Capacitatea bateriei pentru căști 30*2 mAh
Timp de încărcare a căștilor Aprox. 1,5 h
Timp de încărcare a carcasei Aprox. 1,5 h
Port de încărcare USB-C
Timp de funcționare aprox. 17,5 h
Clasa de rezistență la apă IPX5
Tip de control Control tactil
Greutatea carcasei cu căști 33 g
Greutatea unei singure căști 4 g