Soundbar BlitzWolf AA-SAR3, Bluetooth 5.0, AUX, USB, HDMI, OPT, 120W (negru)

132,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Soundbar BlitzWolf AA-SAR3, Bluetooth 5.0, AUX, USB, HDMI, OPT, 120W (negru)

Bara de sunet a acestui model vă poate duce într-o lume acustică cu o melodie antrenantă cu ajutorul unui sunet de înaltă calitate reprodus prin intermediul a două difuzoare de 2,75″ cu o putere de 120W. În plus, dispune de mai multe porturi pentru a conecta dispozitive la boxă. În plus, boxa dispune de moduri de redare variate.

Sunet de înaltă calitate

Wooferul de 5,25 inci cu o putere de 60W oferă un sunet de înaltă calitate. Puterea de ieșire de 120W, difuzoarele de 2*2,75 inci garantează detalii sonore clare și o calitate clară a sunetului. Dispune de DSP încorporat, sunet stereo la 360 de grade și bas puternic.

Porturi multiple

Difuzorul are mai multe porturi cu care îl puteți conecta la televizor, calculator, tabletă sau telefon mobil. Astfel, puteți conecta dispozitivul dvs. la difuzor.

Moduri de redare variate

Produsul permite conexiunea bluetooth, unitatea USB și conexiunea line-in audio. Bara de sunet bluetooth V5.0 de 120 W bluetooth oferă divertisment ca la cinema. Puteți viziona filme, asculta muzică, urmări știrile și toate acestea cu un efect 3D EQ.

Stil inovator

Bara de sunet vine într-un stil care se potrivește ușor în spațiul dumneavoastră. O puteți atârna pe perete sau o puteți așeza pe o suprafață plană. Puteți decide singur unde să o amplasați.

Specificații

Marca BlitzWolf
Model AA-SAR3
Putere 120W
Bluetooth V50
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>