Soclu inteligent ZigBee NEO NAS-WR07B TUYA 16A FR

54,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

NEO NAS-WR07B TUYA 16A FR priză inteligentă ZigBee NEO NAS-WR07B TUYA 16A FR

Priza NEO NAS-WR07B este perfectă pentru casa dvs. inteligentă. Aceasta vă va permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate folosind aplicația TUYA / Smart Life și este, de asemenea, compatibilă cu Google Assistant, Amazon Alexa și SmartThings. Folosiți temporizatoare, creați scene complexe și economisiți energie electrică cu ajutorul funcției de monitorizare a consumului de energie – posibilitățile sunt cu adevărat vaste! Vă rugăm să rețineți: pentru ca priza să funcționeze corect, este necesar un gateway ZigBee (vândut separat).

Neo/NAS-WR07B-FR/1

Controlul de la distanță al dispozitivelor dvs.

Nu sunteți sigur că ați stins luminile sau ați oprit televizorul înainte de a pleca din casă? Acum puteți face acest lucru cu aplicația TUYA / Smart Life – la doar câteva clicuri distanță! Priza este compatibilă cu cele mai comune aparate de uz casnic, cum ar fi frigiderul, lampa, cuptorul cu microunde, mașina de spălat, aparatul de aer condiționat sau ventilatorul. Acest lucru o face perfectă pentru multe aplicații!

Neo/NAS-WR07B-FR/4

Chiar mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Combinați priza cu alte aparate sau senzori și creați scene inteligente. De exemplu, puteți face ca aerul condiționat să pornească automat atunci când temperatura din cameră depășește un anumit nivel și ca lumina din hol să se aprindă atunci când vă întoarceți de la serviciu. De asemenea, este posibil să partajați dispozitivele din aplicație cu alți membri ai familiei, astfel încât și aceștia să le poată opera de la distanță. Priza vă permite, de asemenea, să setați orele de funcționare ale aparatelor selectate.

Neo/NAS-WR07B-FR/3

Compatibilitate extinsă

Folosiți SmartThings în fiecare zi? Avem vești bune pentru dvs. – priza este compatibilă cu această platformă, astfel încât vă puteți opera comod dispozitivele dintr-o singură aplicație. Spuneți adio nevoii de a trece de la o fereastră la alta! De asemenea, produsul funcționează cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant. Acum, este nevoie doar de o simplă comandă pentru a porni sau opri echipamentul ales – nici măcar nu trebuie să vă mișcați de pe scaun!

Neo/NAS-WR07B-FR/3

Rafinat în fiecare detaliu

Priza este fabricată din materiale de înaltă calitate și are un design modern și minimalist – se integrează perfect în mediul înconjurător. De asemenea, este echipată cu un sistem special de blocare de siguranță, astfel încât o puteți utiliza fără teamă în locurile în care sunt prezenți copii. Mai mult, în cazul unei întreruperi de curent, produsul își va aminti ultimele setări și își va relua automat funcționarea la restabilirea curentului.

Neo/NAS-WR07B-FR/6

Plătiți facturi de electricitate mai mici

Doriți să începeți să economisiți energie electrică și să plătiți facturi mai mici? Priza NEO vă va ajuta să faceți acest lucru! Produsul vă permite să vă monitorizați consumul de energie în timp real. Astfel, puteți vedea ce aparate consumă cel mai mult electricitate și la ce ore. Cu ajutorul acestor informații, reglați-vă aparatele astfel încât să fie pornite doar atunci când aveți cu adevărat nevoie de ele. Reduceți consumul de energie electrică din locuința dumneavoastră și economisiți bani!

Neo/NAS-WR07B-FR/5

Producător NEO
Model NAS-WR07B
Culoare Alb
Intrare AC 85-240 V 50/60 Hz
Curent max. 16 A
Consumul de energie în standby 0,5 W
Temperatura de funcționare 0°C până la 40°C
Umiditate 20-85%
Frecvență 2,4 GHz
Standard de comunicare fără fir ZigBee 3.0, IEEE 802.15.4
Raza de acțiune Până la 55 m
Dimensiuni 71 x 43 x 43 x 43 mm
Aplicație TUYA / Smart Life
Compatibilitate Google Assistant, Amazon Alexa, SmartThings