Soclu inteligent Blitzwolf BW-SHP15, ZigBee, 3680W

91,00 lei

164 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Soclu inteligent ZigBee de Blitzwolf

Priza inteligentă ZigBee este un dispozitiv funcțional, a cărui utilizare va fi utilă în multe case. Datorită panoului gateway ZigBee, o puteți conecta ușor și eficient la alte dispozitive ZigBee. Priza are mai multe module de timp în funcție de nevoile dvs. Puteți să o controlați manual cu ajutorul unei aplicații speciale sau vocal cu ajutorul asistentului vocal Alexa.

Protocol ZigBee 3.0

Pentru ca echipamentul să funcționeze corect, aveți nevoie de o pasarelă Tuya ZigBee 3.0, disponibilă în gama noastră. Priza poate fi conectată și la alți senzori ZigBee.

Conectați-i împreună

Amestecați-vă dispozitivele ZigBee împreună și bucurați-vă de o viață mai inteligentă. Cu trei produse ZigBee, precum priza inteligentă, panoul de control și senzorul, nu va trebui să aveți grijă de casă, ci casa va avea grijă de dumneavoastră.

Programare simplă

Controlați timpul de funcționare al echipamentelor dvs. cu o simplă aplicație de telefon. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru un fier de călcat neinscripționat, cu ZigBee orice dispozitiv electronic poate fi pornit sau oprit de la distanță.

Control prin voce

Monitorizează-ți casa folosind doar vocea. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la asistentul vocal Alexa sau Google Home. Gestionarea vieții dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară.

Monitorizează-ți consumul de energie

Verificați consumul curent, zilnic sau lunar de energie electrică și aflați care este cea mai bună modalitate de a economisi.

Fiabilitate

Priza inteligentă este fabricată din materiale rezistente la foc pentru a vă menține pe dvs. și familia dvs. cât mai în siguranță. Dispune de o funcție de blocare parentală și de un comutator de securitate.

Specificații

Producător Blitzwolf
Model BW-SHP15
Plug EU
Tensiune și amperaj AC110~240 V 50Hz/60Hz 16 (MAX.)
Conectivitate fără fir ZigBee 3.0
Asistent vocal Amazon Alexa, Google Assistant
Aplicație de control Aplicația BlitzWolf, aplicația TuyaSmart, aplicația Smart Life
Temperatura de funcționare 0℃-40℃
Material ABS ignifugat din clasa V0 + PC
Dimensiune 49x49x82mm
Informații suplimentare Priza inteligentă BW-SHP15 funcționează numai atunci când este conectată la o unitate de control ZigBee

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>