Smartwatch Sport M20 XO (negru)

28,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Smartwatch Sport M20 XO (negru)

Aveți grijă de sănătatea și fitness-ul dvs. cu ceasul inteligent Sport M20 XO! Ceasul inteligent oferă o serie de funcții care vă ajută să vă monitorizați sănătatea, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac, a somnului sau a nivelului de oxigen din sânge. Oferă o autonomie de până la 5 zile și dispune de un ecran HD mare de 1,86″ pentru o utilizare ușoară. De asemenea, dispozitivul vă va informa cu privire la mesajele primite, vă va ajuta să vă găsiți telefonul sau să faceți fotografii. De remarcat, de asemenea, asistentul vocal AI încorporat, precum și designul rezistent la apă IP67.

Ecran mare

Un afișaj HD mare, cu o diagonală de 1,86″ și o rezoluție de 240 x 280, vă permite să folosiți ceasul inteligent în mod confortabil și puteți ajusta cu ușurință aspectul ecranului în funcție de preferințele dvs. alegând dintre temele disponibile. În plus, ceasul fixează automat în bara de comenzi rapide aplicațiile pe care le folosești cel mai frecvent, oferindu-ți un acces și mai rapid la funcțiile tale preferate.

Asistentul tău zilnic

Ceasul inteligent Sport M20 este echipat cu un asistent vocal inteligent AI care îți va răspunde la toate întrebările, va porni muzica de pe smartphone sau va suna persoana dorită. Totuși, asta nu este tot ce are de oferit! De asemenea, puteți utiliza ceasul inteligent pentru a controla în mod convenabil camera foto – trebuie doar să vă scuturați încheietura mâinii pentru a face o fotografie! De asemenea, puteți utiliza funcția de căutare a telefonului.

Monitorizați-vă sănătatea

Urmăriți modificările din corpul dumneavoastră! Ceasul inteligent oferă o funcție de urmărire a ritmului cardiac, precum și a nivelului de oxigen din sânge. Acest lucru vă permite să vă monitorizați sănătatea în timp real și să reacționați instantaneu la orice schimbare îngrijorătoare. Monitorizarea somnului vă stă, de asemenea, la dispoziție pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea somnului. Dispozitivul vă va reaminti, de asemenea, să vă mișcați după ce stați mult timp așezat.

Și mai mult confort

Acum puteți fi sigur că nu veți pierde niciun mesaj important! Atunci când conectezi ceasul inteligent la telefon prin Bluetooth, vei primi instantaneu toate notificările privind apelurile primite, mesajele și notificările de pe rețelele sociale! În plus, ești liber să efectuezi apeluri telefonice sau să folosești calculatorul.

Robust și rezistent la apă

Ceasul inteligent M20 este perfect pentru activitățile de zi cu zi. Designul său confortabil vă oferă un confort de neegalat în fiecare zi și va fi un accesoriu interesant pentru orice ținută. De asemenea, se mândrește cu un grad de rezistență la apă IP67 – astfel încât puteți utiliza smartwatch-ul în timp ce vă antrenați, înotați sau vă spălați pe mâini fără griji. Oferă până la 5 zile de funcționare și îl puteți încărca cu ușurință cu ajutorul cablului de încărcare magnetic, dacă este necesar. În plus, memoria dispozitivului este de 64 MB.

Specificații:

Producător XO
Model M20
Culoare Negru
Rezistența la apă IP67
Afișaj 1,86″ HD
Rezoluție 240 x 280
Procesor ZK8918C
Versiunea Bluetooth BT 3.0/5.0
Tipul de baterie Litiu
Capacitatea bateriei 240 mAh
Timp de utilizare până la 5 zile
Aplicație Hryfine
Lungime curea 228,1 mm
Dimensiuni 44 x 38,3 x 13,55 mm
Material Aliaj de zinc
Material curea Silicon

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}