Smartwatch Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

230 lei

31 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Ceas inteligent Mobvoi TicWatch GTH 2 (negru)

Ușurează-ți viața de zi cu zi cu ceasul inteligent Mobvoi TicWatch GTH 2! Ceasul inteligent este echipat cu un ecran tactil TFT de 1,72” cu o rezoluție de 356 x 400 și vă permite să alegeți dintre peste 100 de moduri sportive. Vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, somnul și temperatura corpului. Oferă până la 10 zile de lucru și oferă, de asemenea, multe funcții utile, cum ar fi controlul muzicii sau controlul camerei de la distanță. De asemenea, se distinge prin gradul de impermeabilitate IP68.

 

Ecran tactil clar

Ecranul TFT mare, de înaltă rezoluție, vă va facilita operarea ceasului inteligent și vă va oferi acces ușor la cele mai importante funcții ale acestuia. Sticla curbata 2.5D garanteaza o imagine clara si lizibila in toate conditiile. Folosind o aplicație dedicată, puteți personaliza aspectul ecranului, alegând dintre cele peste 120 de scuturi disponibile sau încărcând propria fotografie!

 

Peste 100 de moduri sportive din care să alegi

Ceasul inteligent TicWatch GTH 2 va fi un însoțitor excelent în timpul antrenamentului! Dispozitivul oferă peste 100 de moduri sportive diferite, precum antrenament pe intervale, volei, navigație sau yoga. Vă ține la curent cu numărul de pași, distanța parcursă și caloriile arse. Fii în formă maximă cu TicWatch GTH 2!

 

Asistentul dumneavoastră de sănătate

Doar o atingere pentru a cunoaște cei mai importanți parametri de sănătate! Ceasul inteligent vă monitorizează ritmul cardiac și saturația chiar și 24 de ore pe zi. În plus, dispozitivul indică cel mai mare și cel mai mic ritm cardiac în fiecare oră. De asemenea, puteți măsura temperatura cu o precizie de 0,1°C. Când temperatura corpului tău depășește 37,3°C, ceasul inteligent te va anunța imediat.

 

Ai grijă de visul tău

Cu ceasul inteligent Mobvoi TicWatch GTH 2 îți vei îmbunătăți calitatea somnului. Dispozitivul urmărește cu precizie etapele de somn pe tot parcursul nopții – înregistrează durata trezirii, somnului ușor și profund și somnului REM. Analizează datele detaliate disponibile în aplicație, elimină obiceiurile proaste și bucură-te de un somn liniștit în fiecare zi!

 

Chiar mai multe posibilități

Vedeți cum altfel vă poate face viața de zi cu zi mai ușoară ceasul inteligent GTH2. Ceasul vă permite să efectuați apeluri telefonice comod, nici măcar nu trebuie să scoateți smartphone-ul! De asemenea, vă permite să controlați playerul muzical sau să faceți fotografii de la distanță. De asemenea, oferă exerciții de respirație relaxante și un asistent vocal inteligent – totul de la încheietura mâinii!

 

Până la 10 zile lucrătoare

Bucurați-vă de timp lung de lucru. Bateria eficientă cu o capacitate de 260 mAh permite până la 10 zile de lucru cu o singură încărcare. Dacă este necesar, puteți restabili cu ușurință energia în el folosind un cablu special cu conector magnetic, pe care îl veți găsi în set. Încărcarea ceasului nu vă va dura mult – după aproximativ 2 ore va fi gata să funcționeze din nou.

 

Creat cu utilizatorii în minte

Designul confortabil și extrem de ușor al smartwatch-ului vă va oferi un confort de neegalat în timpul utilizării, nici nu veți simți că îl aveți pe mâini! Se distinge si prin rezistenta la apa IP68 – astfel incat nu trebuie sa il dai jos atunci cand spalati vase, antrenamente intensive sau cand iesi din casa pe vreme ploioasa.

 

Inclus

  • ceas inteligent
  • cablu magnetic
  • manual de utilizare

Specificație:

Producător Mobvoi
Model TicWatch GTH 2
Culoare Negru
Material curelei TPU
Material Metal
afişa TFT de 1,72”.
Rezoluţie 356 x 400
Versiune Bluetooth 5.2
Capacitatea bateriei 260 mAh
Timp de incarcare aproximativ 2 ore
impermeabil IP68
Senzori Senzor de ritm cardiac, senzor de mișcare, senzor de saturație de oxigen din sânge, senzor de temperatură a pielii, senzor de respirație
App Aplicația Mobvoi Health
Dimensiuni 44,5 x 37 x 10,5 mm
Balanta 39 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody >tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child( even){background-color:#f7f7f7}