Smart Wifi LED bec LED Sonoff B05-BL-A60

42,00 lei

684 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Smart Wifi inteligent bec cu LED-uri Sonoff B05-BL-A60

Creați o atmosferă unică în camera pe care o alegeți cu ajutorul becului inteligent LED Sonoff. Reglați în mod liber luminozitatea, schimbați culorile luminii și setați scene pentru a adapta iluminarea la cerințele dvs. Becul B05-BL-A60 vă permite să îl operați prin intermediul unei aplicații, al unui asistent vocal sau al unor programe create.

Puterea de iluminare

Becul se remarcă prin puterea sa de 9W și este capabil să genereze până la 806 lumeni de lumină. Mai mult, este certificat Energy Star (CE/RoHS), având un consum redus de energie și o durată de viață extinsă. Optați pentru o combinație de eficiență și economie!

O schimbare rapidă a atmosferei

B05-BL-A60 oferă o luminozitate reglabilă și o gamă de culori de iluminare. Astfel, puteți ajusta atmosfera din cameră după cum doriți. Alegeți una dintre scenele implicite sau reglați setările manual (DIY) – la alegere! În plus, becul se sincronizează și cu muzica – limita este de 10 becuri. Acest lucru îl face perfect pentru întâlniri cu prietenii și petreceri.

Control inteligent

Vei prelua controlul becului tău cu ajutorul aplicației speciale eWeLink. De asemenea, puteți utiliza asistentul vocal Amazon Alexa sau Google Assistant. O altă opțiune este să creați un program, astfel încât iluminatul din casa dvs. să se descurce singur! În plus, puteți seta funcționarea becului astfel încât să se aprindă atunci când deschideți ușa.

Specificații:

Producător Sonoff
Model B05-BL-A60
Temperatura de culoare 2700K-6500K
Putere 9W
Fir E27
Luminozitate 806 lm
Tensiune de alimentare 230V AC 50 Hz
CRI ≥Ra80
Dimensiuni 60 x 60 x 112 mm
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Assistant
Aplicație eWeLink

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>