Sfaturi pentru periuța de dinți Soocas X5/X3/X3U/V1 (negru)

13 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Sfaturi de înlocuire pentru periuța de dinți sonică SOOCAS – ai grijă de dinții tăi

Medicii recomandă înlocuirea capătului periuței dvs. de dinți cel puțin o dată la trei luni. Este o idee bună să urmați această recomandare – vă va ajuta să aveți mai multă grijă de dinții dumneavoastră. Pentru a profita la maximum de periuța de dinți sonică SOOCAS X3, X3U sau V1, achiziționați un set de vârfuri de schimb – este noua dvs. cale spre un zâmbet uimitor, alb ca zăpada!


Perii speciali DuPont – puneți banii acolo unde vă este gura

Periile DuPont folosite la vârfuri sunt moi, pătrund în profunzime între dinți și asigură o curățare în profunzime. Cu ajutorul SOOCAS, scăpați de germeni, resturi alimentare și placă bacteriană. În același timp, vârfurile sunt complet sigure pentru smalțul dumneavoastră și nu vă irită gingiile – conformitatea produsului cu cele mai înalte standarde este confirmată de certificarea FDA. SOOCAS are grijă de dinții dvs. în mod cuprinzător – pătrunde chiar și în locurile greu accesibile, unde periuțele de dinți obișnuite nu pot ajunge, și vă ajută să luptați eficient împotriva murdăriei.


3 versiuni de culori – alegeți varianta preferată

Periile periuței de dinți sunt disponibile în 3 culori – alb, roz și negru. Astfel, le puteți asorta perfect cu periuța de dinți sonică SOOCAS sau vă puteți juca cu culorile și le puteți amesteca după cum doriți. Setul include 2 vârfuri – cu o frecvență de schimbare de o dată la 3 luni, un set vă va dura, prin urmare, până la șase luni!


Specificații

Producător Soocas
Model BH01
Culoare Negru
Compatibilitate X5/X3/X3U/V1
Pachetul conține 2 bucăți