Set de studio Puluz LED softbox 50x70cm, trepied, becuri LED 4 buc PU5071EU

224,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Set de studio Puluz

Setul de la Puluz este echipamentul ideal pentru un studio fotografic. Produsul va fi, de asemenea, o alegere bună pentru pasionații de fotografie sau pentru începători. Setul PU5071EU este potrivit pentru portrete de studio, fotografii de natură statică, copii etc. Geanta de transport vă va permite să depozitați în siguranță conținutul kitului.

Cutie softbox

Kitul include o cutie de softbox de 50 x 70 cm, realizată din țesătură de înaltă calitate cu o folie argintie, împreună cu un ecran alb din nailon pentru a atenua lumina dură și a elimina umbrele. În plus, cutia softbox este rapid și ușor de desfășurat și pliat, iar depozitarea nu reprezintă nici ea o problemă.

Reglarea înălțimii

Trepiedul a fost realizat din aluminiu de cea mai bună calitate, cu o montură cu șurub de ¼ în partea superioară, ceea ce îl face robust. Posibilitatea de a regla înălțimea de la 54 cm la 2 m asigură libertatea de utilizare. În plus, unghiul de iluminare al cutiei softbox poate fi ajustat până la 270°, oferind o lumină adecvată din mai multe unghiuri. În acest fel, fiecare îl va adapta la nevoile sale de fotografiere.

Economie de energie

În kit au fost incluse și patru becuri LED de 20W cu soclu standard E27. Becurile sunt eficiente din punct de vedere energetic, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile de electricitate mai mari. Temperatura de culoare de 5700K oferă o lumină naturală curată, albă și uniformă, garantând o iluminare perfectă.

Conținutul kitului:

  • Trepied
  • Bec cu LED E27 x4
  • Cutie softbox 50 x 70 cm cu soclu pentru bec
  • Geantă de transport

Specificații:

Producător Puluz
Model PU5071EU
Puterea becului 20W
Temperatura de culoare 5700K
Indice de redare a culorilor 90
Material

softbox: țesătură reflectorizantă 600D rezistentă la căldură

trepied: aliaj de aluminiu

acoperirea becului: ABS + ceramică

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>