Set de difuzoare mobile Foneng BL12, conectare Bluetooth 5.2, culoare negru, livrare în 13.09.2023. Ideal pentru experiență sonoră deosebită!

69,00 lei

52 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Difuzoare mobile Foneng BL12, Bluetooth 5.2 (negru)

Sunteți în căutarea unei boxe pentru casa dvs. care să vă impresioneze nu doar prin sunet, ci și prin design? Foneng BL12 va fi perfect pentru dumneavoastră! Ceea ce o diferențiază este designul său unic și efectul sonor surprinzător. În plus, datorită bateriei sale mari, va putea reda melodiile preferate timp de până la 10 ore!

Foneng/BL12-Black/1

Calitate excelentă a sunetului

Boxa Foneng BL12 este echipată cu o diafragmă dublă de bas pentru a vă oferi un efect sonor șocant. În plus, puteți asculta melodiile preferate așa cum vă place cel mai mult, deoarece boxa oferă conexiune prin Aux, card SD sau wireless prin Bluetooth 5.0. Nu vă faceți griji nici în privința interferențelor sau întreruperilor muzicii, deoarece conexiunea este stabilă și rapidă.

Foneng/BL12-Black/8

Baterie de lungă durată

BL12 este echipat cu o baterie mare de 2.400 mAh, care permite difuzorului să reziste mai mult de 10 ore! În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreruperea conexiunii, deoarece conexiunea wireless funcționează până la o distanță de 10 metri. În acest fel, nu veți mai fi limitat de nimic.

Foneng/BL12-Black/5

Design unic

BL12 combină calitatea excelentă a sunetului cu un design unic. Acest lucru îl face adaptabil la aproape orice interior. În plus, noul său design îl face mult mai ușor de utilizat, deoarece puteți regla cu ușurință volumul cu ajutorul unui buton rotativ convenabil. Bucurați-vă de melodiile dvs. preferate și de o nouă decorațiune pentru camera dvs.

Foneng/BL12-Black/3

Producător Foneng
Model BL12
Bluetooth 5.0
Gama de transmisie ≤ 10 m
Capacitatea bateriei 2400 mAh
Timp de redare peste 10 ore
Dimensiuni 410 × 65 × 65 mm
Culoare Negru