Set de autocolante și suporturi Puluz pentru Osmo Action / GoPro

5,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Set de autocolant și suport Puluz pentru fixarea camerelor de sport

Concentrare, respirație adâncă, adrenalină. Chiar și sporturile standard pot oferi o bună doză de emoție. Vă puteți surprinde realizările cu ajutorul camerelor foto sportive speciale. Folosiți autocolantele autoadezive pentru a vă atașa dispozitivul la cască, pe acoperișul mașinii sau pe placa de surf, pentru a vă oferi întreaga gamă de mișcare și toate posibilitățile disponibile.

Libertate deplină

Autocolantele incluse sunt realizate din material de înaltă calitate, vor asigura durabilitatea și vor permite o utilizare practică. Elementele de fixare rapidă permit ca aparatul să fie amplasat ușor și rapid pe o varietate de suprafețe. Cele mai importante caracteristici ale setului sunt versatilitatea și siguranța. Elementele de fixare cu eliberare rapidă incluse în set sunt compatibile cu multe camere sport de mărci populare, pe care le vom monta pe suprafețe plate sau curbe, în funcție de nevoile noastre. În plus, asigură o îndepărtare ușoară a camerei fără a dezlipi suportul.

Bucurați-vă fără să vă faceți griji

Nu trebuie să vă faceți griji că vă pierdeți echipamentul preferat. Adezivul utilizat va asigura fixarea sigură și stabilă a dispozitivului pe suprafața aleasă, indiferent de tipul și gradul de curbură. Puteți să vă bucurați de senzații sportive cu toată liniștea și să retrăiți amintirile în zilele înnorate.

Inclus:

  • 4x inserții originale,
  • 2x dispozitive de fixare rapidă plate,
  • 2x elemente de fixare curbe
Producător Puluz
Model PU09
Material ABS
Compatibilitate GoPro Hero 10, GoPro Hero 9, GoPro Hero MAX, GoPro Hero 8, GoPro Hero 7, 6, 5 Negru, Argintiu, Alb, GoPro Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsports, Surf, Naked, Classic, GoPro Hero 4 3+ 3 2 Negru, Argintiu, Alb, SJCAM SJ9 Strike, SJCAM SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJCAM SJ7 star, SJCAM SJ6 legend SJCAM SJ5000 SJ4000, XIAOMI Yi, Yi 2, Mjija 4K, Dji Osmo Action, Insta360 One R, Drift, Polaroid, CamOne, AEE, Rollei, Redleaf