Set de 8 filtre Freewell All Day pentru DJI Air 3

823 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Kit de filtre Freewell All Day 8 pentru DJI Air 3

Kitul All Day este un set complet de 8 filtre concepute pentru DJI Air 3. Kitul include filtrele ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000 și ND2000, permițându-vă să reduceți cantitatea de lumină care intră în obiectiv, precum și să obțineți efecte avansate, cum ar fi reducerea strălucirii pe suprafața apei, în timp ce creșteți timpul de expunere. Creați imagini uluitoare și experimentați cu filtrele Freewell! În kit veți găsi o husă specială pentru a depozita filtrele și o cârpă pentru a le curăța.

Freewell/FW-A3-ALD/1

Filtru CPL

Filtrul polarizator CPL a fost conceput pentru a reduce lumina reflectată de pe diverse suprafețe, asigurând în același timp neutralitatea culorilor. Este ușor și a fost acoperit cu un strat special pentru a asigura o calitate optimă a imaginii. Imaginile dvs. pot căpăta și mai multă profunzime și vor fi uimitor de naturale.

Freewell/FW-A3-ALD/4

Filtre ND1000/ND2000

Filtrele optice ND (Neutral Density) vă permit să reduceți cantitatea de lumină care ajunge la senzorul aparatului foto sau al camerei video, fără a modifica culoarea sau tonalitatea fotografiei. Aceste filtre sunt foarte utile atunci când trebuie să prelungim timpul de expunere sau să mărim adâncimea de câmp, dar să menținem totuși expunerea corectă. Filtrele vă permit să reduceți cantitatea de lumină cu 10/11 diafragme la un moment dat. Rezultatul este o estompare a elementelor în mișcare – cum ar fi apa sau norii.

Freewell/FW-A3-ALD/3

Filtre optice ND/PL

În set veți găsi 5 filtre ND/PL diferite. Acestea sunt o combinație între un filtru ND (Neutral Density) și un filtru CPL (Circular Polarizing). Acestea combină proprietățile ambelor filtre, astfel încât puteți obține efecte fantastice. Acestea sunt folosite pentru a reduce cantitatea de lumină și vă permit să măriți timpul de expunere. Puteți obține efecte de încețoșare a apei sau a norilor în fotografiile dumneavoastră. În plus, ND/PL vă permit să reduceți strălucirea de pe suprafețe precum apa, sticla etc. Utilizarea filtrelor vă va permite să obțineți fotografii de peisaj mai clare și mai naturale. Filtrele ND/PL sunt disponibile în diferite grade de reducere a luminii și de polarizare, permițându-vă să le adaptați la condițiile specifice de iluminare și la efectul pe care îl doriți.

Freewell/FW-A3-ALD/2

Incluse

  • Filtre (ND4/PL, ND8/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000, ND2000)
  • Carcasă
  • Pânză de curățare
Producător Freewell
Model FW-A3-ALD
Compatibilitate DJI Air 3
Tip de filtru ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000, ND2000
Acoperiri optice Rezistent la praf, rezistent la zgârieturi, rezistent la ulei