Set 2 boxe Edifier R1380DB 2.0, maro

1.199,00 lei

12 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Difuzoare Edifier R1380DB
Edifier R1380DB este o combinatie interesanta de calitate inovatoare a sunetului si design clasic. Difuzoarele profesionale sunt echipate cu drivere de ultima generatie care ofera un sunet clar, echilibrat. Iar dulapul din lemn minimizeaza eficient rezonanta acustica. Porturile optice, coaxiale si de linie disponibile va permit sa conectati majoritatea modelelor. Puteti asocia cu usurinta orice echipament folosind Bluetooth 5.1 cu codec aptX. Telecomanda inclusa este responsabila pentru functionarea convenabila.
Control total asupra sunetului
Obtineti acces instantaneu la cele mai importante functii. Panoul lateral al difuzorului Edifier face incredibil de usor sa reglati setarile de baza. Cu o singura miscare, poti controla volumul, nivelul basului, dar si inaltele si basurile, printre altele. Telecomanda inclusa va garanteaza libertatea de a porni dispozitivul, de a comuta melodiile si de a selecta sursa audio. Puteti regla cu usurinta semnalul audio in functie de asteptarile dumneavoastra.
 
Cip digital
Pentru a vedea ce face aceste difuzoare sa impresioneze prin calitatea audio excelenta, aruncati o privire in interior. R1380DB foloseste un cip digital TI PCM9211 pentru a asigura o reproducere precisa a sunetului. Tweeterul incorporat masoara 25 mm. Tweeterele, precum si driverele medii si bass sunt responsabile pentru un echilibru excelent si o procesare precisa a sunetului. Un amplificator de clasa D cu o putere totala de iesire RMS de 42 W va oferi o experienta muzicala de neuitat.
Tehnologia Qualcomm
Cu compatibilitatea sa larga, difuzoarele R1380DB ofera multe optiuni de conectivitate. Hardware-ul este echipat cu porturi Line In, optice si coaxiale. Eliberati-va de fire si de orice limitari cu Bluetooth 5.1, codecul Qualcomm aptX este responsabil pentru transmisia wireless fiabila. Alegeti modul corect de a va conecta dispozitivul pentru a va bucura de o transmisie lina si stabila.
 
Imagine unica
Difuzoarele Edifier au o functionalitate exceptionala, in timp ce arata grozav. Acest lucru se datoreaza carcasei din lemn si designului elegant. Acest lucru are ca rezultat un caracter incredibil de elegant, atmosferic. Cu siguranta se vor dovedi a fi un plus de bun gust pentru interioarele decorate clasic.
Specificatie
Brand Edifier
Model R1380DB
Versiunea Bluetooth V5.1
Raspuns in frecventa 55Hz-20kHz
Intrari audio Line In, Optical, Coaxial, Bluetooth
Nivel de zgomot ≤30 dB (A)
Putere de iesire (RMS) 21 W + 21 W
Codec audio aptX, SBC
Culoarea maro
Sensibilitate intrare Line In1: 450 ±50 mV; Line In2: 550 ±50 mV; Optic/Coaxial: 450 ±50 mFFs; Bluetooth: 700 ± 50 mFFs
Raportul semnal-zgomot ≥85 dB (A)
Driver mediu/bas 4″
Treble driver 1″