Seago XFU SG-2011 periuță de dinți sonică (negru)

30,00 lei

25 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică SEAGO XFU SG-2011 (negru)

Admirați un zâmbet alb ca zăpada cu Seago XFU SG-2011. Periuța de dinți sonică funcționează la 40000 rpm și oferă 5 moduri. Este dotată cu un cronometru inteligent care ține evidența timpului de periaj pentru dvs. Este alimentată de 2 baterii AAA. În plus, setul include 3 vârfuri.

Curățare temeinică

Periuța de dinți sonică generează vibrații la o frecvență de 40.000 rpm pentru a îndepărta eficient resturile. În plus, peri Dupont se disting prin densitatea mare și au fost rotunjiți la capete pentru a vă curăța dinții în profunzime, fără a vă deteriora smalțul și gingiile.

5 moduri de funcționare

SEAGO XFU SG-2011 oferă 5 moduri de funcționare pentru a răspunde diferitelor nevoi ale utilizatorilor. Pentru a scăpa de pete, alegeți modul Alb, iar pentru curățarea zilnică, utilizați modul Curățenie. Modul Polish, pe de altă parte, vă va face dinții mai albi, iar modul Massage vă va oferi gingiilor un masaj ușor. Sensibil, pe de altă parte, va fi potrivit pentru dinții sensibili.

Cronometru inteligent

Periuța de dinți sonică se va asigura că vă curățați dinții suficient de mult timp. Este dotată cu un temporizator inteligent care îți va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbi zona pe care o periești, iar apoi se va opri automat după 2 minute.

Design bine gândit

Operarea periuței de dinți este simplă și intuitivă, așa că nu vei avea nicio problemă. Butonul de alimentare facilitează pornirea și oprirea dispozitivului, în timp ce un al doilea buton vă permite să schimbați modurile de periere. De asemenea, SEAGO XFU SG-2011 este rezistentă la apă IPX7. În plus, este alimentat de 2 baterii AAA, care asigură aproximativ 90 de zile de utilizare.

Inclus

  • periuță de dinți sonică
  • vârfuri x3

Specificații:

Producător Seago
Model SG-2011
Culoare negru
Frecvență 40000 rpm
Material ABS, TPE
Tensiune DC 3V
Sursă de alimentare Baterie AAA x2
Rezistența la apă IPX7
Dimensiuni 21 x 20,9 x 218 mm
Greutate 38 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}