Șa de bicicletă Rockbros 6685CC1E-BBK (negru)

59,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Șa de bicicletă Rockbros 6685CC1E-BBK (negru)

Creșteți confortul în timpul călătoriilor lungi cu bicicleta. Șaua de bicicletă Rockbros este fabricată din material de înaltă calitate, care se remarcă prin durabilitate. Datorită designului său atent gândit, șaua asigură o ventilație adecvată și, de asemenea, absoarbe perfect orice șocuri atunci când pedalați pe teren accidentat. Se potrivește la majoritatea bicicletelor MTB, trekking sau cross și nu va fi o provocare pentru a se potrivi.

Confort maxim de pedalare

Obțineți și mai multă plăcere de la plimbările cu bicicleta. Șaua a fost conturată pentru a oferi utilizatorului un nivel maxim de confort. Spuma cu memorie de formă vă va oferi o senzație de moliciune excepțională. Interiorul șeii este umplut cu un burete special, care este excelent pentru reducerea tuturor șocurilor, iar designul cu o gaură de ventilație va crește fluxul de aer în timpul mersului.

Inclus

  • șa
  • jug de bicicletă pentru montare

Specificații:

Producător Rockbros
Model 6685CC1E-BBK
Culoare Negru
Material PVC
Dimensiuni 25,5 x 15,5 x 7,8 cm
Greutate 0,4 kg

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}