Royal Kludge RK100 RGB tastatură mecanică, comutator roșu (negru)

419,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Royal Kludge RK100 RGB Tastatură mecanică, comutator roșu (negru)

Sunteți în căutarea unui echipament testat și testat care este la fel de potrivit pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge este alegerea perfectă! Se adaptează la dvs. din toate punctele de vedere, deoarece nu numai că puteți schimba liber comutatoarele pe ea, dar vă puteți conecta la ea în diverse moduri. În plus, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura o durată lungă de funcționare.

Royal-Kludge/RK100-red-switch/6

Design bine gândit

Ceea ce diferențiază tastatura Royal Kludge este designul său inteligent. Aceasta este realizată din materiale robuste, ceea ce o face durabilă și rezistentă. În plus, structura sa multistrat reduce zgomotul, astfel încât va funcționa în liniște și nu va deranja alte persoane din cameră. Este dotată cu 2 porturi USB-C suplimentare pe care le puteți folosi pentru încărcare și transfer de date.

Royal-Kludge/RK100-red-switch/3

Cu gândul la gameri

Tastatura utilizează tehnologia anti-ghosting pentru a contracara lipsa unui răspuns corect atunci când apăsați mai multe butoane în același timp, astfel încât veți fi liber să vă jucați și veți răspunde întotdeauna la timp. În plus, utilizează comutatoare RK Red. Acestea vor face ca utilizarea tastaturii să fie mai plăcută și mai silențioasă. Este la fel de potrivită pentru fanii jocurilor și pentru cei care caută o tastatură potrivită pentru muncă.

Royal-Kludge/RK100-red-switch/9

Adaptată la nevoile dvs.

Tastatura Royal Kludge se adaptează nevoilor dumneavoastră. În aplicația dedicată pentru PC, îi puteți modifica setările în funcție de așteptările dumneavoastră. Printre altele, veți putea modifica utilizarea tastelor sau alege iluminarea de fundal pe care o doriți. În acest fel, tastatura va fi personalizată, iar munca dvs. va fi și mai confortabilă!

Royal-Kludge/RK100-red-switch/2

Numeroase posibilități de conectare

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți un fan al soluțiilor tradiționale – alegeți o conexiune prin cablu, cu fir. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele alese utilizând o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). În plus, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate datorită unui comutator special situat pe tastatură.

Royal-Kludge/RK100-red-switch/7

Durată lungă de viață a bateriei

Vă faceți griji că tastatura dvs. își pierde energia atunci când vă așteptați mai puțin? Cu Royal Kludge, puteți lăsa aceste temeri în urmă! Aceasta a fost echipată cu o baterie de 3750 mAh, care îi permite să funcționeze timp de aproximativ 250 h. Mai mult, indicatorii luminoși speciali vă vor informa cu privire la funcționarea curentă a dispozitivului.

Royal-Kludge/RK100-red-switch/8

Iluminare de fundal RGB

Oferiți muncii dvs. mai multe culori! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare de fundal RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, aveți la dispoziție și 14 moduri diferite. Ajustați culorile la starea dvs. de spirit sau la jocul curent și oferiți tastaturii dvs. un aspect unic!

Royal-Kludge/RK100-red-switch/1

Compatibilitate ridicată

Dispozitivul Royal Kludge prezintă un grad ridicat de compatibilitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu funcționează cu hardware-ul dvs. Funcționează cu telefoane, șoareci, căști, dar nu numai! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sistemul de operare pe care îl utilizați, deoarece această tastatură va funcționa cu Windows, iOS/ Mac OS, Android și Linux. Bucurați-vă de o libertate excepțională!

Royal-Kludge/RK100-red-switch/5

Inclus

  • tastatură
  • comutatoare suplimentare x 4
  • Tastă de scoatere a tastelor
  • Cablu Type-C
  • manual de utilizare
Producător Royal Kludge
Model RK100 comutator roșu
Culoare Negru
Tip de întrerupător întrerupător roșu
Capacitatea bateriei 3750 mAh
Timp de funcționare aprox. 250 h
Caracteristici suplimentare hotswap, anti-ghosting