Royal Kludge KZZI K75 pro RGB tastatură mecanică RGB, Eternity Switch (negru și alb)

666 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Royal Kludge KZZI K75 pro RGB tastatură mecanică RGB, Eternity Switch (negru și alb)

Sunteți în căutarea unui echipament testat și testat, care este la fel de potrivit pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge este alegerea perfectă! Se adaptează la dvs. din toate punctele de vedere, deoarece nu numai că puteți schimba liber comutatoarele pe ea, dar vă puteți conecta la ea în diverse moduri. În plus, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura o durată lungă de funcționare.

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/8

Multe posibilități

Tastatura Royal Kludge Keyboard a fost dezvoltată având în vedere numeroase scenarii de utilizare. Este echipată cu mai multe porturi, inclusiv USB-A și 2x USB-C, astfel încât să puteți conecta simultan mai multe dispozitive la ea. Este compatibilă cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști, și asta nu este tot! În plus, veți găsi inclusă o husă specială pentru a proteja tastatura de praf și apă.

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/6

Design bine gândit

Ceea ce diferențiază tastatura Royal Kludge este designul său ingenios. Aceasta este realizată din materiale robuste, ceea ce o face foarte durabilă și rezistentă. Mai mult, structura sa multistrat reduce zgomotul, astfel încât va funcționa în liniște și nu va deranja alte persoane din cameră. În plus, este echipat cu taste mai mari pentru un confort de lucru mai bun. De asemenea, are fante speciale pentru receptor și picioare antiderapante pentru a se asigura că rămâne mereu la locul său.

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/9

Cu gândul la jucători

Dacă ești un fan al jocurilor, această tastatură este și pentru tine! Îți permite să schimbi liber comutatoarele, iar tasta specială inclusă îți va ușura această sarcină. Mai mult, folosește tehnologia anti-ghosting pentru a contracara lipsa unui răspuns corect la apăsarea mai multor taste în același timp, astfel încât vei putea să te joci liber și să răspunzi întotdeauna la timp. În plus, tastatura este echipată cu comutatoare RK Eternity, care sunt mai flexibile, dar și mai stabile.

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/4

Adaptată la nevoile dvs.

Tastatura Royal Kludge se va adapta la nevoile dvs. În aplicația dedicată pentru PC, îi puteți modifica setările în funcție de așteptările dumneavoastră. Printre altele, veți putea modifica utilizarea tastelor sau alege iluminarea de fundal pe care o doriți. În acest fel, tastatura va fi personalizată, iar munca dvs. va fi și mai confortabilă!

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/1

Numeroase posibilități de conectare

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți un fan al soluțiilor tradiționale – alegeți o conexiune prin cablu, cu fir. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele alese utilizând o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). În plus, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate datorită unui comutator special situat pe tastatură.

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/7

Durată lungă de viață a bateriei

Vă faceți griji că tastatura dvs. își pierde energia atunci când vă așteptați mai puțin? Cu Royal Kludge, puteți lăsa aceste temeri în urmă! Este echipată cu o baterie de 3750 mAh, astfel încât poate funcționa până la 130 de ore. Mai mult, este dotată cu un afișaj special care vă informează cu privire la starea actuală de încărcare. De acum încolo, îi veți reînnoi mereu energia la timp!

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/2

Iluminare de fundal RGB

Oferiți mai multă culoare muncii dumneavoastră! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare din spate RGB cu până la 16,80 milioane de culori. În plus, aveți la dispoziție și 14 moduri diferite. Ajustați culorile la starea dvs. de spirit sau la jocul curent și oferiți tastaturii dvs. un aspect unic!

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/5

Compatibilitate ridicată

Dispozitivul Royal Kludge prezintă un grad ridicat de compatibilitate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu funcționează cu hardware-ul dvs. Funcționează cu telefoane, șoareci, căști, dar nu numai! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sistemul de operare pe care îl utilizați, deoarece această tastatură va funcționa cu Windows, iOS/ Mac OS, Android și Linux. Bucurați-vă de o libertate excepțională!

Royal-Kludge/KZZI-K75-pro-eternity/3

Inclus

  • tastatură
  • comutatoare suplimentare x 4
  • Tastă de scoatere a tastelor
  • Cablu Type-C
  • manual de utilizare
Producător Royal Kludge
Model KZZI K75 pro eternitate
Culoare retro-albastru
Timp de lucru aprox. 130 h
Conexiune 2,4 GHz, cu fir, Bluetooth
Sisteme compatibile Windows / iOS/ Mac OS/ Android / Linux
Dimensiuni 335,8 × 155,5 × 41,5
Iluminare RGB
Dispunere 82 de taste
Tip comutator eternitate
Caracteristici suplimentare hotswap, anti-ghosting