Romoss RS300 Thunder Series Stație de alimentare portabilă, 300W, 231Wh

1.208 lei

21 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Romoss RS300 Thunder Series Stație de alimentare portabilă, 300W, 231Wh

Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și atunci când nu mai aveți curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS300 Thunder Series are o capacitate de 231 Wh și tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 300 W. Carcasa dispozitivului este fabricată din materiale robuste și rezistente la foc, precum PC și ABS. În plus, dispozitivul este echipat cu mai multe porturi, care acceptă protocoale PD, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

Însoțitorul perfect pentru călătorii

Plecați într-o excursie cu cortul împreună cu cei dragi? Sau plănuiți o excursie de pescuit sau o excursie la munte? RS300 este perfect pentru orice situație! Dispozitivul dispune de porturi AC, USB-A și USB-C, precum și de o priză de alimentare obișnuită, ceea ce îl face un dispozitiv versatil pentru orice călătorie. În plus, Romoss RS300 se remarcă printr-o putere nominală de până la 300 de wați și o capacitate de până la 231 Wh. Aveți stația cu dvs. în permanență și fiți pregătit pentru orice împrejurare!

Construcție robustă

Carcasa dispozitivului este realizată din materiale robuste și rezistente la foc, cum ar fi PC și ABS. Aceasta poate suporta o greutate de până la 85 kg și este rezistentă la șocuri. O cădere de la o înălțime de până la 1,2 m nu îl va afecta. În plus, un capac de protecție elimină riscul ca nisipul sau praful să pătrundă în stație. Produsul măsoară doar 19,2 x 14,2 x 14,8 cm și cântărește 2,78 kg.

Caracteristici suplimentare

La proiectarea stației electrice portabile Romoss, s-a avut grijă de fiecare detaliu. Dispozitivul este echipat cu o lanternă, care vă va facilita desfășurarea diverselor activități după lăsarea întunericului sau solicitarea de ajutor în caz de nevoie. În plus, alimentarea dispozitivului se face în mod eficient cu ajutorul unui adaptor AC, al unui încărcător auto sau al unui panou solar.

Utilizare complet sigură

Stația Romoss se distinge prin sistemul său de protecție BMS și este complet sigură de utilizat. Dispozitivul a primit certificare UL, ceea ce dovedește calitatea înaltă a manoperei sale. Sunteți liber să vă alimentați dispozitivele fără teama de supraîncălzire, supraîncărcare sau scurtcircuit. Afișajul SoC vă va informa cu privire la informațiile cheie de funcționare, cum ar fi temperatura sau nivelul bateriei.

Stație de alimentare x1

  • Cablu de alimentare x1
  • Cablu de încărcare pentru mașină x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Romoss
Model RS300
Capacitatea bateriei 231 Wh
Putere 300 W~ 600 W
Ieșire Adaptor AC/ Panou solar/ Încărcător auto
Intrare AC/ priză de alimentare/ USB-A/ Tip-C
Încărcare fără fir Nu
Lanternă Da
Lumină de lectură Nu
Afișaj SoC Da
Carcasă de protecție DA
Greutate 2,78 kg
Dimensiuni 19,2 x 14,2 x 14,8 cm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}