Roidmi Eve Plus robot de curățenie negru

2.058,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Robot de curățare cu stație de golire Roidmi Eve Plus

Dispozitivul de la Roidmi este un element esențial pentru casa modernă. Aspiratorul se întoarce automat la bază, are o funcție de autovidare și vă permite să aspirați și să dați cu mopul umed în același timp. Controlul prin intermediul unei aplicații dedicate și al asistenților vocali vă va permite să preluați controlul total al aparatului, iar durata lungă de funcționare va asigura până la 250 m² de suprafață curată. Mai mult, puterea de aspirare de 3.200 pa afectează performanța lui Eve Plus, iar cu ajutorul laserului LDS, aspiratorul își va găsi drumul perfect în casa ta.

Funcția de cartografiere

Sistemul de navigație avansat și laserul LDS de generația a 4-a vor scana rapid întregul apartament și vor crea automat o hartă cu ajutorul algoritmului SLAM, cu 40% mai multă precizie decât generația anterioară. Dacă aveți o casă cu două etaje, aparatul va crea o hartă separată pentru fiecare etaj și va detecta automat spațiul care trebuie curățat. În plus, acesta evită obstacolele datorită unor senzori speciali și intră doar în obstacolele care au o înălțime mai mică de 2 cm. Pe de altă parte, designul său subțire îi permite lui Eve Plus să curețe temeinic spațiile de sub mobilier.

Nicio murdărie nu-i scapă din atenție

Puterea de aspirare de 3.200 pa împreună cu motorul fără perii formează un duo imbatabil! Aparatul îndepărtează temeinic murdăria chiar și din zonele greu accesibile. Datorită senzorului special TOF, peria curăță de-a lungul pereților și în colțuri, astfel încât puteți fi sigur că locuința dvs. va fi aspirată temeinic.

Vă curăță podelele

Pe lângă funcția de aspirare, Roidmi Eve Plus este echipat și cu capacitatea de a curăța podelele. Datorită celor 3 moduri de dozare a apei, poți ajusta nivelul apei la tipul de suprafață care urmează să fie curățată. Mai mult, utilizarea unor soluții inteligente vă permite să controlați cantitatea de apă distribuită. Ca urmare, puteți fi sigur că tamponul de mop este întotdeauna umezit și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele pete. Cea mai mică doză va funcționa pentru curățarea faianței, cea medie pentru laminat, iar cel mai mare nivel de apă va ajuta la menținerea curată a plăcilor din bucătărie. Rezervorul de 250 ml este suficient pentru a curăța 250 m² de suprafață, astfel încât îl puteți folosi pentru a curăța podelele unei case mari.

Aplicație dedicată

Profitați de posibilitățile oferite de aplicație! O puteți utiliza pentru a gestiona hărțile salvate ale casei dvs. – adăugați nume de camere, împărțiți-le sau combinați-le. Copilul dvs. doarme și nu doriți să-l treziți? Configurați un perete virtual sau zone interzise, astfel încât Eve Plus să excludă acel spațiu de la curățenie. De asemenea, puteți planifica programe de curățare, pentru un control și mai mare asupra aparatului.

Va goli rezervorul în locul dvs.

Stația de încărcare este, de asemenea, un coș de gunoi. Când recipientul de praf este plin, aspiratorul se va întoarce la stație și îl va goli. Robotul dispune, de asemenea, de tehnologie antibacteriană cu ozon pentru a elimina mirosurile neplăcute. Deoarece tubul prin care sunt evacuate resturile este mai scurt decât la alți roboți, praful ajunge mai repede în rezervor și nu îl blochează. Rezervorul de 3 litri durează o lună, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea frecventă a rezervorului. Cu această caracteristică, puteți pleca în vacanță fără griji, iar apartamentul se va curăța singur.

Până la 250 m² de suprafață curată la fiecare încărcare

Cu bateria sa de 5200mAh și sistemul inteligent de gestionare a bateriei BMS, Roidmi Eve Plus poate funcționa timp de până la 250 de minute. Această durată lungă de funcționare permite dispozitivului să curețe până la 250m² de suprafață la o singură încărcare. Bateria dispozitivului dvs. se epuizează? Nicio problemă! Aspiratorul va găsi o stație de încărcare și, odată ce și-a reînnoit energia, se va întoarce de unde a rămas.

“Hei, Alexa, începe să cureți”.

Preia controlul total asupra dispozitivului tău! Roidmi Eve Plus funcționează cu Google Assistant și Amazon Alexa, ceea ce înseamnă că îl puteți controla prin voce. Cu o simplă comandă, puteți începe curățarea, o puteți opri sau puteți trimite dispozitivul înapoi la stația de andocare. Chiar dacă nu aveți un smartphone la îndemână, puteți controla Eve Plus fără să vă mișcați de pe scaun!

Cu atenție la detalii

Aspiratorul a fost proiectat cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât să impresioneze nu numai prin performanțele sale, ci și prin designul său modern. Rola de perii rotativă și perii laterali asigură o curățare temeinică. Printre altele, un buton de pornire a fost plasat în partea superioară a dispozitivului pentru o utilizare comodă, iar utilizarea materialelor de înaltă calitate garantează durabilitatea produsului. Între timp, designul subțire îi permite lui Eve Plus să curețe suprafețele de sub mobilier.

Inclus

  • Robot de curățare x1
  • Stație de golire automată x1
  • Rezervor de apă x1
  • Perie laterală x2
  • Mop de unică folosință x10
  • Mop x1

Specificații:

Producător Roidmi
Nume Robot aspirator și aspirator de mop cu bază de curățare
Putere de aspirare Max. 3200 Pa
Zonă de curățare recomandată Până la 250 m2
Înălțimea obstacolelor care trebuie curățate Până la 2 cm
Baterie reîncărcabilă 5200 mAh
Timp de încărcare Aproximativ 250 de minute
Timp de curățare Aprox. 250 minute
Capacitatea rezervorului de apă Aprox. 250 ml
Capacitatea rezervorului de deșeuri 300 ml
Puterea stației de golire 850 W
Puterea robotului 50 W
Greutatea robotului Aproximativ 3,5 kg
Dimensiunile robotului 355x355x100 mm
Greutatea stației de golire Aprox. 4,3 kg
Dimensiunile stației de golire 358x300x174 mm
Capacitatea sacului de deșeuri 3 l
Culoare negru

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}