Rockbros TT-16 cască de bicicletă reglabilă + ochelari de protecție (negru)

159 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Cască de bicicletă Rockbros TT-16

Casca de bicicletă Rockbros TT-16 vă va menține în siguranță în timpul plimbărilor cu bicicleta. Este fabricată din materiale prietenoase cu pielea și este ușoară, ceea ce se traduce prin confort. În plus, casca este reglabilă și are ochelari de soare detașabili.

Confort de utilizare

Casca de bicicletă Rockbors TT-16 este dotată cu un buton special, cu ajutorul căruia o reglați pentru a vă face să vă simțiți confortabil. În plus, fixarea de sub bărbie poate fi, de asemenea, ajustată. Curelele din interior sunt confecționate din material respirabil și vă sporesc confortul în timpul mersului pe bicicletă, absorbind eficient șocurile.

Ochelari de protecție detașabili

Setul include, de asemenea, ochelari de protecție cu fixare magnetică, pe care îi puteți detașa în orice moment dacă nu aveți nevoie de ei. Aceștia sunt colorați pentru a vă proteja ochii de razele soarelui. În plus, aceștia oferă protecție împotriva murdăriei care vă intră în ochi.

Construcție inteligentă

Casca este formată din 3 straturi, pentru o siguranță și mai mare. Partea exterioară din plastic PC se distinge prin duritatea ridicată și rezistența la uzură și la impact. Un alt strat realizat din spumă EPS amortizează căderile, iar stratul interior crește confortul în timpul utilizării. În plus, casca este potrivită pentru o circumferință a capului între 58 și 65 cm.

Purtați-o așa cum vă simțiți confortabil

Puteți purta Rockbros TT-16 în mai multe moduri. Dacă mergeți la o plimbare lungă, atașați ochelari de protecție. Dacă nu îi folosiți pe moment, îi puteți detașa complet de cască sau îi puteți atașa invers. Între timp, viziera suplimentară reduce rezistența la vânt în timpul mersului.

Specificații:

Producător Rockbros
Model TT-16
Material PC, EPS
Dimensiuni aprox. 27 x 17 x 21,8 cm
Greutate aprox. 262 g
Circumferința capului aprox. 58-65 cm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}